Δείτε τι έφτιαξε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 8ου Δημοτικού σχολείου Πετρούπολης

Δείτε τι έφτιαξε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 8ου Δημοτικού σχολείου Πετρούπολης

Έφτιαξαν μια φαναστική βιβλιοθήκη. Δείτε την!

«Ένα μεγάλο έργο επιτεύχθη στο σχολείο μας.
Με πρώτο συνθετικό το όραμα του Συλλόγου Διδασκόντων/ουσών του σχολείου αλλά και με την καθοριστική αρωγή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων η δημιουργία της βιβλιοθήκης του σχολείου μας που ευχόμαστε να συντροφεύει για πολλά χρόνια τους μαθητές, είναι γεγονός.
Ευχαριστούμε πολύ την κα. Νατάσα Τόμπρου δασκάλα και υπεύθυνη βιβλιοθήκης του σχολείου, που την έστησε και την οργάνωσε αλλά και το Σύλλογο Διδασκόντων που με τις ενέργειές του, πέτυχε σημαντικές χορηγίες από εκδοτικούς οίκους για την στελέχωση της βιβλιοθήκης με αξιόλογο περιεχόμενο βιβλίων.
Να ευχαριστήσουμε επιπλέον για την βοήθειά τους σε αυτό το όμορφο αποτέλεσμα, τους Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο (παππού μαθητή του σχολείου μας) και Αντώνη Χαριτάκη (μπαμπά μαθητών του σχολείου μας) που επιμελήθηκαν το στήσιμο της βιβλιοθήκης και των τραπεζιών, Τάσο Μπαρτζώκα (μπαμπά μαθητών του σχολείου μας) που έβαψε την βιβλιοθήκη, τη Μάρθα Δελτούζου για τις χειροποίητες μαξιλάρες που πρόσφερε και συνδυάστηκαν αρμονικά με τα υπόλοιπα είδη που είχαν αγοραστεί, τους γονείς για την ανταπόκρισή τους στο Χριστουγεννιάτικο bazaar του οποίου τα έσοδα διατέθηκαν στο σκοπό αυτό καθώς το κόστος εξοπλισμού της βιβλιοθήκης καλύφθηκε εξ ολοκλήρου από πόρους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.
Έχουμε τη σιγουριά ότι θα αξιοποιηθεί στο έπακρο από όλα τα παιδιά, και ευχόμαστε να το χαρούν και να αποτελέσει ένας χώρος χαλάρωσης, δημιουργίας και έκφρασης!». 

Διαβάστε επίσης:

«Οι Τετράποδοι Σε Βοηθούν!»: Ημέρα Ευαισθητοποίησης και Ενημέρωσης

Εξετάσεις Λυκείου 2024: Ημερομηνίες προαγωγικών και απολυτήριων

«Παίξε του, πάτησε τον, παίξ’ του μπουνιές»: Αγριότητα πέρα από κάθε όριο σε σχολείο στην Κρήτη