«Δεν σκότωσα εγώ τα παιδιά» δηλώνει η Ρούλα μέσα από τις φυλακές – Η πρό(σ)κληση στον Μάνο

«Δεν σκότωσα εγώ τα παιδιά» δηλώνει η Ρούλα μέσα από τις φυλακές – Η πρό(σ)κληση στον Μάνο

Οι αποκαλύψεις και τα ντοκουμέντα για την υπόθεση της Πάτρας διαδέχονται το ένα το άλλο με ταχείς ρυθμούς και πλέον η Αστυνομία έχει εστιάσει τις έρευνές της στους θανάτους της 3.5 ετών Μαλένας και της 6.5 μηνών Ίριδας.

“Έρχεται” προσαγωγή ίσως και σύλληψη τις επόμενες ώρες

Οι τελευταίες πληροφορίες από την εφημερίδα «Πελοπόννησος» αναφέρουν ότι τις επόμενες ώρες ένα άτομο αναμένεται να προσαχθεί στο «Ανθρωποκτονιών» της Αθήνας και ενδεχομένως μετά την κατάθεσή του να γίνει και σύλληψη. Μία σύλληψη μάλιστα, που σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δε θα είναι η τελευταία για την πολύκροτη υπόθεση. Και δεν πρόκειται απαραίτητα για ανθρώπους που είναι «φυσικοί αυτουργοί» στον ενδεχόμενο φόνο, αλλά και άνθρωποι που με κάποιους τρόπους βοήθησαν ή είχαν εμπλοκή στην πράξη, ακόμη και αν δεν κατανοούσαν εκείνη την εποχή τι θα μπορούσε να συμβεί.

“δεν έχω αφήσει κανένα ενδεχομενο ότι ο Μάνος ή κάποιο τρίτο πρόσωπο έχει ευθύνες για τον θάνατο των παιδιών”

Παρέμβαση από τις φυλακές έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου για να στείλει ακόμη ένα μήνυμα στον Μάνο Δασκαλάκη. Eιδικότερα, όπως μετέφερε ο δημοσιογράφος Γιώργος Σόμπολος, από την εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζίνα” η 33χρονη του είπε «Δεν σκότωσα εγώ τα παιδιά μου».

«Εγώ από την πλευρά μου δεν έχω αφήσει κανένα ενδεχομενο ότι ο Μάνος ή κάποιο τρίτο πρόσωπο έχει ευθύνες για τον θάνατο των παιδιών», τόνισε και ξεκαθάρισε για ακόμα μια φορά ότι δε σκότωσε αυτή την Τζωρτζίνα.

 «Αν θέλει να έρθει σε επισκεπτήριο να με ρωτήσει αν σκότωσα τα παιδιά μας»

Σε ό,τι αφορά στον Μάνο Δασκαλάκη και τα όσα είπε στην Αγγελική Νικολούλη του έστειλε κι’ άλλο…  κάλεσμα: «Αν θέλει να έρθει σε επισκεπτήριο να με ρωτήσει αν σκότωσα τα παιδιά μας» είπε

Σχετικά με την εξωσυζυγική σχέση που είχε η ίδια την παραδέχτηκε λέγοντας ότι: «ενώ είχα χωρίσει με τον Μάνο είχα βρεθεί με ένα άτομο». Μάλιστα όπως είπε η ίδια έχει μηνύματα από τον πρώην σύζυγό της που της λέει να βρει έναν καλό άνθρωπο.

Διαβάστε επίσης:

Τα μόνιτορ της Τζωρτζίνας “δείχνουν” τον ένοχο και αποκαλύπτουν πώς η 9χρονη πάλεψε σκληρά για να ζήσει

«Δεν σκότωσα εγώ τα παιδιά» δηλώνει η Ρούλα μέσα από τις φυλακές – Η πρό(σ)κληση στον Μάνο

Μαρκόπουλο: Αστυνομικός εντόπισε 18 μηνών παιδάκι και 3χρονο να τριγυρνούν ξυπόλητα και ολομόναχα

 

Ροή Ειδήσεων