Διαγωνισμός: Κερδίστε προσκλήσεις για το παιδικό μιούζικαλ «Χανς & Γκρέτελ» (23/6) – ΝΙΚΗΤΕΣ

Διαγωνισμός: Κερδίστε προσκλήσεις για το παιδικό μιούζικαλ «Χανς & Γκρέτελ» (12/5)

Διαγωνισμός: Κερδίστε προσκλήσεις για το παιδικό μιούζικαλ «Χανς & Γκρέτελ» (23/6) – ΝΙΚΗΤΕΣ

Το δημοφιλές παραμύθι των αδελφών Γκριμ στο Θέατρο Αυλαία.

Το Θέατρο Αυλαία στον Πειραιά και η σκηνοθέτιδα Γιώτα Τζουάνη , παρουσιάζουν από την Κυριακή 17 Μαρτίου και κάθε Κυριακή στις 12.30 το Παιδικό Θεατρικό Μιούζικαλ «Χανς & Γκρέτελ». Το δημοφιλές παραμύθι των αδελφών Γκριμ, σε κείμενο και σκηνοθεσία της Γιώτας Τζουάνη.

Λίγα λόγια για το έργο

Ο Χάνσελ και η Γκρέτελ, 2 αγαπημένα αδέρφια, ζουν ήσυχα και ήρεμα στο φτωχικό σπίτι τους, με τον ξυλουργό πατέρα τους και τη μητριά τους που δυστυχώς δεν τα θέλει κοντά της τα παιδιά.

Έτσι πείθει τον άντρα της να τα εγκαταλείψουν στο δάσος. Τα μικρά αδέρφια, βρίσκονται πλέον μόνα τους, στο σκοτεινό δάσος και αφού περιπλανιούνται για μέρες, βρίσκονται μπροστά σε ένα γλυκόσπιτο, φτιαγμένο από ζαχαρωτά . Κι έτσι όπως ήταν πεινασμένα, τρέχουν να τα δοκιμάσουν.

Η κακιά μάγισσα όμως που ζει εκεί , τα παγιδεύει και η ζωή τους, κινδυνεύει. Όμως ευτυχώς υπάρχουν τα 2 πολύ καλά φιλαράκια τους . Το Πουλάκι και η Πασχαλίτσα που θα τα βοηθήσουν να ελευθερωθούν.

Παιδαγωγικοί στόχοι: Ένα έργο που μιλάει για τη δύναμη της Οικογένειας και της Φιλίας, της Συνεργασίας, της Αγάπης & της Διαφορετικότητας.

Η Δύναμη του Καλού πάντα νικάει τη δύναμη του Κακού !

Ένα έργο, με πολύ χορό και τραγούδι. Ένα έργο, όπου τα παιδάκια, συμμετέχουν και διασκεδάζουν, αφάνταστα.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Συντελεστές:

Κείμενο, Διασκευή, Σκηνοθεσία: ΓΙΩΤΑ ΤΖΟΥΑΝΗ

Βοηθός Σκηνοθέτη: ΡΙΑ ΝΤΕΓΙΑΝΝΗ

Στίχοι-Μουσική : ΓΙΩΤΑ ΤΖΟΥΑΝΗ

Ενορχήστρωση : ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΟΜΠΟΝΑΣ

Σκηνικά: ΧΑΡΗΣ ΣΕΠΕΝΤΖΗΣ

Χορογραφίες : G.T

Παίζουν :

ΗΛΙΑΣ ΤΣΟΥΜΠΕΛΗΣ

ΜΑΡΣΩ ΦΙΛΗ

 ΒΑΣΩ ΚΑΤΡΑΚΗ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΛΕΙΔΑΣ

ΛΙΛΗ ΜΠΡΟΤΖΑΚΗ

ΖΗΝΑ ΠΑΓΔΑΤΗ

Ήχος & Φως: ΜΑΡΙΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Φωτογράφιση : ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΦΥΛΑΚΤΟΠΟΥΛΟΥ

Γραφικά-Video: DEB STUDIO

Παραγωγή: ΝΕΑ ΑΥΛΑΙΑ ΑΜΚΕ

Διάρκεια: 90 Λεπτά (με διάλειμμα)

Επικοινωνία : ΝΤΑΙΖΗ ΛΕΜΠΕΣΗ ([email protected] )

Ημέρες & ώρες παράστασης:

Πρεμιέρα: Κυριακή 17/3 στις 12:30 και Κάθε Κυριακή

Τιμές εισιτηρίων:

Γενική Είσοδος: 10€

Ειδικές τιμές (Συνταξιούχοι, Άνεργοι , Ομαδικά , Φοιτητές κλπ): 8 €

Εισιτήρια διαθέσιμα στο Ταμείο του Θεάτρου, στο τηλέφωνο 210 4297771 & more.gr

Εισιτήρια online: https://www.ticketservices.gr/event/hansel-and-gretel/

ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό για να κερδίσετε 10 διπλές προσκλήσεις για το παιδικό μιούζικαλ «Χανς & Γκρέτελ» (23/6).

ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024 στις 15:30.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό για να κερδίσετε 10 διπλές προσκλήσεις για το παιδικό μιούζικαλ «Χανς & Γκρέτελ» (23/6).

Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).

Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στον διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.

Σας ενημερώνουμε ότι όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς. Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός ΕΕ (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή την IOVELΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από την λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείτε ξανά. Ανα πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο  των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε θα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (Infokids.gr) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε την διαγραφή των στοιχείων σας!

Οι νικητές είναι οι: Δέσποινα Καλλιφατίδη, Ντόρα Λάππα, Κυριάκος Καραβουσάνος,Γιαννούλα Πάνου, Κυριακή Σαργγιαννίδου,Αντωνία Ρεβελή,Αλέξανδρος Θεοδωρίδης,Νάντια Τσάκου,Κωνσταντίνα Μητρομάρα,Ελευθερία Σπανοπούλου

Ροή Ειδήσεων