Διαγωνισμός! Κερδίστε το νέο βιβλίο «Εφηβεία, μια αλλόκοτη περίοδος» των εκδόσεων «Μίνωας» – ΝΙΚΗΤΕΣ

Διαγωνισμός! Κερδίστε το νέο βιβλίο «Εφηβεία, μια αλλόκοτη περίοδος» των εκδόσεων «Μίνωας»

Διαγωνισμός! Κερδίστε το νέο βιβλίο «Εφηβεία, μια αλλόκοτη περίοδος» των εκδόσεων «Μίνωας» – ΝΙΚΗΤΕΣ

Ένα βιβλίο που κάθε γονιός θα πρέπει να διαβάσει!

Τα τελευταία χρόνια σχεδόν όλα στην εφηβεία έχουν αλλάξει. Ξεκινάει κατά μέσο όρο δύο χρόνια νωρίτερα και διαρκεί μέχρι το τέλος του λυκείου… και για κάποιους περισσότερο. Οι νέες γενιές αντιμετωπίζουν πολλά ζητήματα που οι γονείς δεν είχαν ζήσει στη δική τους νιότη, τα οποία όμως οφείλουν να κατανοήσουν: από την απόλυτη επιβολή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης μέχρι τον σεξουαλικό προσανατολισμό και τις διατροφικές διαταραχές. Οι συζητήσεις για όλα αυτά είναι σαν την εφηβεία: Αλλόκοτες! Είναι, όμως, σημαντικές για την υγεία, την ευτυχία και την ασφάλεια των σημερινών εφήβων. Οι σαστισμένοι γονείς χρειάζονται αξιόπιστες πληροφορίες για τη σύγχρονη εφηβεία.

Διαγωνισμός! Κερδίστε το νέο βιβλίο «Η Λίλι, ο Λίο και οι θυμωμένοι πειρατές» των εκδόσεων «Μίνωας»

Το νέο βιβλίο των Εκδόσεων Μίνωας, αποκαλυπτικό και πρωτοπόρο, περιλαμβάνει:

Συγκεκριμένες συμβουλές για το πώς να μιλάμε στους εφήβους σχεδόν για τα πάντα: την ακμή, τη σωματική οσμή, τις εναλλαγές διάθεσης, τη σεξουαλικότητα και πολλά άλλα.

Επιστημονικές εξηγήσεις για όλες τις σωματικές, συναισθηματικές και κοινωνικές αλλαγές που φέρνει η εφηβεία.

Όσα χρειάζεται να ξέρουν οι γονείς για τη σημερινή κουλτούρα των εφήβων και τους παράγοντες που επηρεάζουν την ψυχική τους υγεία.

Ένα βιβλίο που κάθε γονιός θα πρέπει να διαβάσει και το infokids.gr σάς δίνει τη δυνατότητα να το κερδίσετε!

ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό για να κερδίσετε 2 αντίτυπα του νέου βιβλίου «Εφηβεία, μια αλλόκοτη περίοδος» των εκδόσεων «Μίνωας».

ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τρίτη 25 Ιουνίου 2024 στις 15.30.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό για να κερδίσετε 2 αντίτυπα του νέου βιβλίου «Εφηβεία, μια αλλόκοτη περίοδος» των εκδόσεων «Μίνωας».

Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).

Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.

Σας ενημερώνουμε ότι όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς. Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός ΕΕ (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή την IOVELΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από την λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείται ξανά. Ανα πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε θα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (Infokids.gr) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε την διαγραφή των στοιχείων σας!

ΝΙΚΗΤΕΣ

Παπαγιάννη Βασιλική

ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Ροή Ειδήσεων