Διαγωνισμός! Κερδίστε το νέο βιβλίο «Η Λίλι, ο Λίο και οι θυμωμένοι πειρατές» των εκδόσεων «Μίνωας» – ΝΙΚΗΤΕΣ

Διαγωνισμός! Κερδίστε το νέο βιβλίο «Η Λίλι, ο Λίο και οι θυμωμένοι πειρατές» των εκδόσεων «Μίνωας»

Διαγωνισμός! Κερδίστε το νέο βιβλίο «Η Λίλι, ο Λίο και οι θυμωμένοι πειρατές» των εκδόσεων «Μίνωας» – ΝΙΚΗΤΕΣ

Ένα νέο παιδικό βιβλίο που μόλις κυκλοφόρησε!

Η δύναμη της φιλίας αποτελεί το κεντρικό θέμα του νέου βιβλίου Η Λίλι, ο Λίο και οι θυμωμένοι πειρατές” των εκδόσεων “Μίνωας. Μέσα από μια συναρπαστική περιπέτεια, οι Λίλι και Λίο ανακαλύπτουν πώς η αλληλεγγύη και η συνεργασία είναι σημαντικές για την εύρεση λύσεων στις δυσκολίες.

Με ανεξάντλητο χιούμορ και πλαστικότητα στην αφήγηση, η ιστορία αναδεικνύει πώς η φιλία μπορεί να οδηγήσει σε εκπληκτικές περιπέτειες, αποτελώντας το ιδανικό βιβλίο που θα συναρπάσει κάθε παιδί, ηλικίας 5 – 8, στις φετινές καλοκαιρινές διακοπές! Τo infokids.gr σάς δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε το νέο αυτό παιδικό βιβλίο που θα αγαπήσει κάθε παιδί.

ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό για να κερδίσετε 2 αντίτυπα του νέου βιβλίου «Η Λίλι, ο Λίο και οι θυμωμένοι πειρατές» των εκδόσεων «Μίνωας».

ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τρίτη 25 Ιουνίου 2024 στις 15.30.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό για να κερδίσετε 2 αντίτυπα του νέου βιβλίου «Η Λίλι, ο Λίο και οι θυμωμένοι πειρατές» των εκδόσεων «Μίνωας».

Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).

Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.

Σας ενημερώνουμε ότι όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς. Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός ΕΕ (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή την IOVELΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από την λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείται ξανά. Ανα πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε θα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (Infokids.gr) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε την διαγραφή των στοιχείων σας!

ΝΙΚΗΤΕΣ

Δήμητρα τσιμπιδη

Θοδωρής Τριποτσέρης

Ροή Ειδήσεων