Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Εντοπίστηκε η ανήλικη κόρη του θύματος

Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Εντοπίστηκε η ανήλικη κόρη του θύματος

Δεν έχει τέλος το θρίλερ της περίεργης δολοφονίας μια 50χρονης μητέρας που βρέθηκε σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι της οικογένειας από συγγενή της. Η Αστυνομία είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπιστεί η 15χρονη κόρη του θύματος που απουσίαζε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr η κοπέλα που είναι ανήλικη εντοπίστηκε στις Σέρρες μαζί με έναν 17χρονο Ρουμάνο, με τον οποίο έμενε σε ένα εγκαταλειμμένο αυτοκίνητο. Και οι δύο προσήχθησαν και συνοδευόμενοι από τους αστυνομικούς, επιστρέφουν στην Αθήνα.

Όπως υποστήριξαν στους αστυνομικούς, είχαν ταξιδέψει με λεωφορείο των ΚΤΕΛ, προκειμένου να επισκεφθούν συγγενή του 17χρονου.

Το χρονικό της δολοφονίας της 50χρονης μητέρας

Η άτυχη γυναίκα, που εργαζόταν ως καθαρίστρια, δεν είχε δώσει σημάδια ζωής τουλάχιστον για δύο μέρες και έτσι αναζητήθηκε από την ξαδέρφη της, η οποία ειδοποίησε και τις αρχές.

Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα της 50χρονης, στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, την εντόπισαν νεκρή στο υπνοδωμάτιο. Ήταν δεμένη στα χέρια και τα πόδια με υφασμάτινες ζώνες και έφερε πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι στον λαιμό και το πρόσωπο.

Κλιμάκιο της δίωξης ανθρωποκτονιών πήρε καταθέσεις από γείτονες, αναζητήθηκε οπτικό υλικό, ενώ έρευνα έγινε και για αποτυπώματα.

Πληροφορίες αναφέρουν πως το μαχαίρι εντοπίστηκε στο σπίτι και μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια προς αναζήτηση αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού.

Το σπίτι ήταν αναστατωμένο, ωστόσο δεν υπήρχε κανένα ίχνος ίχνη παραβίασης, κάτι που έκανε τους αστυνομικούς να στραφούν στο κοντινό περιβάλλον της 50χρονης.