«Ασφάλεια στο Διαδίκτυο»: Τα παιδιά μαθαίνουν να πλοηγούνται χωρίς κίνδυνο (Σεμινάριο Infokids στο Μέγαρο Μουσικής – 2/3)

Ασφάλεια στο Διαδίκτυο

«Ασφάλεια στο Διαδίκτυο»: Τα παιδιά μαθαίνουν να πλοηγούνται χωρίς κίνδυνο (Σεμινάριο Infokids στο Μέγαρο Μουσικής – 2/3)

Ένα δωρεάν σεμινάριο για ένα θέμα που απασχολεί πολύ τους γονείς: την προστασία των παιδιών στο διαδίκτυο.

Το infokids.gr διοργανώνει σεμινάριο με θέμα την ασφάλεια στο διαδίκτυο, το Σάββατο 2 Μαρτίου 2024 από τις 11:00 έως τις 13:00, στη Μουσική Βιβλιοθήκη- Λίλιαν Βουδούρη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. 

Μια μοναδική ευκαιρία για γονείς, εκπαιδευτικούς και παιδιά να ενημερωθούν και να ανταλλάξουν απόψεις για ένα θέμα που απασχολεί πολύ τα τελευταία χρόνια.

Ένα σεμινάριο, με την ευγενική χορηγία των Εκπαιδευτηρίων Δούκα, που κάθε γονιός θα πρέπει να παρακολουθήσει, ενώ και τα ίδια τα παιδιά που θα συμμετέχουν σε αυτό, θα εξοικειωθούν με τις βασικές αρχές και πρακτικές για την ασφαλή πλοήγησή τους στο διαδίκτυο, μέσα από ευχάριστα παιχνίδια και εύκολες επεξηγήσεις.

Ομιλητές σεμιναρίου «Ασφάλεια στο Διαδίκτυο»

Οι ομιλητές που θα συμμετάσχουν στο σεμινάριο αντιπροσωπεύουν διάφορους τομείς που σχετίζονται με την κυβερνοασφάλεια και την ψηφιακή εκπαίδευση.

Η Δρ. Δουκέλη Αιμιλία B.Eng., M.Sc., Ph.D., Αστυνόμος   A΄ (Ε.Κ.) της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, θα μας ενημερώσει για τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα αυτόν.

 

Η κ. Στέλλα Τσιτσούλα, Πρόεδρος του Ελληνικού Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας, Συνιδρύτρια Women4Cyber Greece, Υπεύθυνη Επικοινωνίας Εθνικής Ομάδας Κυβερνοασφάλειας, θα μας παρουσιάσει τις προσπάθειες για την αύξηση της ευαισθητοποίησης και την προστασία στο διαδίκτυο.

Η κ. Μαρία Φιλιππή, Υπεύθυνη Ψηφιακής Εκπαίδευσης των Εκπαιδευτηρίων Δούκα, θα μας εισάγει στις βασικές αρχές που πρέπει να ακολουθούνται για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο.

Στο πλαίσιο του σεμιναρίου, η εταιρεία Eset, μέσω του Presales & Technical Manager της Χρήστου Κιτσιανού, θα προσφέρει τις γνώσεις της για την ασφαλή χρήση του διαδικτύου. Με την καθοδήγηση του εκπροσώπου της Eset, τα παιδιά που θα συμμετέχουν στο σεμινάριο θα εξοικειωθούν με βασικές αρχές και πρακτικές για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο, δίνοντας έμφαση στην προστασία της προσωπικής τους ασφάλειας και απορρήτου.

 

Η συμμετοχή σας είναι σημαντική για να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές και υγιές περιβάλλον στο διαδίκτυο για τα παιδιά μας!

ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ

*Στις συμμετοχές θα τηρηθεί αυστηρά χρονική σειρά προτεραιότητας. – Οι συμμετοχές έκλεισαν, ευχαριστούμε! 

ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ: Εκπαιδευτήρια Δούκα

Μουσική Βιβλιοθήκη- Λίλιαν Βουδούρη

Μουσική Βιβλιοθήκη «Λίλιαν Βουδούρη» του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

210 72 82 778, [email protected], mmb.org.gr
Fb/Μουσική Βιβλιοθήκη Λίλιαν Βουδούρη INSTAGRAM/music_library_gr

Ροή Ειδήσεων