Δωρεάν σεμινάριο και δώρα από το Infokids.gr: «Οδική ασφάλεια-Ασφαλής μετακίνηση των παιδιών». Ομιλητές από το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» (18/11)

Δωρεάν σεμινάριο και δώρα από το Infokids.gr: «Οδική ασφάλεια-Ασφαλής μετακίνηση των παιδιών». Ομιλητές από το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» (18/11)

Μαθαίνοντας στα παιδιά μας τους κανόνες της οδικής ασφάλειας τα προστατεύουμε και τα ευαισθητοποιούμε πάνω στο θέμα.  Παράλληλα μειώνουμε τον κίνδυνο για τροχαία ατυχήματα στη χώρα μας.

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η χρήση του κράνους και της ζώνης ασφαλείας οδηγούν σε μείωση των τραυματισμών κατά 20%, ενώ η σωστή χρήση παιδικών καθισμάτων σε μείωση κατά  70%. Επιπλέον μια πρόσκρουση με 30 χλμ./ώρα, ένα παιδί 10 κιλών φεύγει από την αγκαλιά ενός προσδεμένου ενήλικα με δύναμη 300 κιλών!

Για την ασφαλή μετακίνηση των παιδιών υπάρχουν ορισμένοι βασικοί κανόνες.

Το infokids.gr διοργανώνει σεμινάριο με θέμα «Οδική ασφάλεια-Ασφαλής μετακίνηση των παιδιών» στις 18/11/23 διάρκειας δύο ωρών (11:00 – 13:00_ στην Μουσική Βιβλιοθήκη- Λίλιαν Βουδούρη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΟΜΙΛΗΤΕΣ

Μαρίνα Μπουγιούκα: «Ψυχοκινητική ανάπτυξη και Οδική Ασφάλεια»
Στρατιωτικός Ψυχολόγος, MSc, Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς».
Εμμανουήλ Μπρούζας: «Ασφαλής Μετακίνηση των παιδιών με το αυτοκίνητο»  Μηχανολόγος Μηχανικός,Meng, Τεχνικός Διευθυντής, Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς».

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ Τησ CYBEX

Κληρωση δωρων

Μετα το τέλος του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα λάβουν μέρος στην κλήρωση με δώρα:

  • Ένα (1) Παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου της εταιρείας Cybex. Το βραβευμένο κάθισμα αυτοκινήτου Solution T Plus συμβαδίζει με την ανάπτυξη του παιδιού και είναι κατάλληλο για ηλικίες από τριών έως δώδεκα ετών. Το προηγμένο Σύστημα Γραμμικής Προστασίας Πλευρικής Σύγκρουσης (L.S.P.) παρέχει ενισχυμένη ασφάλεια σε περίπτωση πλευρικής πρόσκρουσης. Σε συνδυασμό με το κέλυφος απορρόφησης ενέργειας, μειώνει την ισχύ μιας πλευρικής πρόσκρουσης κατά πάνω από 20%. Εύκολη εγκατάσταση ISOFIX σταθεροποιεί το κάθισμα αφού κουμπώνει απλώς με ένα κλικ, ενώ οι ενδείξεις δείχνουν αν το κάθισμα είναι τοποθετημένο σωστά για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια σε περίπτωση ατυχήματος.
  • Πέντε (5) άδειες για το ηλεκτρονικό μάθημα «Γονείς & Οδική Ασφάλεια», της νέας πλατφόρμας ασύγχρονης εκπαίδευσης του Ινστιτούτου www.roadsafetyacademy.eu

Πως θα συμμετέχετε

  • Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι ΔΩΡΕΑΝ, απαιτείται ωστόσο να συμπληρώσετε αυτή τη ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ. Χρήσιμο είναι στο σεμινάριο να συμμετέχουν και τα παιδιά σας, εφόσον βρίσκονται σε ηλικία που μπορούν να το παρακολουθήσουν. Στην περίπτωση αυτή επιλέξτε τον αντίστοιχο αριθμό ατόμων στη φόρμα.
  • Συμπληρώνοντας την παραπάνω φόρμα έχετε εγγραφεί επιτυχώς και δεν θα λάβετε άλλο email επιβεβαίωσης από εμάς.

Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς»

Το «Ελληνικό Ινστιτούτο Έρευνας και Εκπαίδευσης για την Οδική Ασφάλεια και την Πρόληψη & Μείωση των τροχαίων ατυχημάτων “Πάνος Μυλωνάς” (Ι.Ο.ΑΣ.)» συστάθηκε στις 12 Μαΐου 2005. Αποτελεί Ν.Π.Ι.Δ. μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με ιδρυτικά μέλη του Πανεπιστημιακά Ιδρύματα, Επιχειρηματικούς φορείς, Ελεγκτική Εταιρεία και φυσικά πρόσωπα.   Κύριος σκοπός του Ινστιτούτου είναι η υποστήριξη και προώθηση δραστηριοτήτων σε θέματα τα οποία προάγουν την οδική ασφάλεια, την κυκλοφοριακή αγωγή, τη μελέτη, έρευνα, ενημέρωση και εκπαίδευση στοχεύοντας κατ’ εξοχήν στην πρόληψη και μείωση των τροχαίων δυστυχημάτων.

 

Μουσική Βιβλιοθήκη- Λίλιαν Βουδούρη

Μουσική Βιβλιοθήκη «Λίλιαν Βουδούρη» του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

210 72 82 778, [email protected], mmb.org.gr
Fb/Μουσική Βιβλιοθήκη Λίλιαν Βουδούρη INSTAGRAM/music_library_gr

 

 

Ροή Ειδήσεων