Δωρεάν τηλε-μαθήματα ξένων γλωσσών από τον Σύνδεσμο Ελληνίδων Επιστημόνων

Δωρεάν τηλε-μαθήματα ξένων γλωσσών από τον Σύνδεσμο Ελληνίδων Επιστημόνων

Aπό το 2014 μέχρι σήμερα ο Σύνδεσμος Ελληνίδων Επιστημόνων (ΣΕΕ) αναδύθηκε σε μια επιτυχημένη επιμορφωτική προσπάθεια και προσέφερε δωρεάν μαθήματα ξένων γλωσσών σε 3.000 φίλους/φίλες του. Το φθινοπωρινό εκπαιδευτικό πρόγραμμα, λόγω του κορωνοϊού, θα πραγματοποιείται μακρόθεν, μέσω του facebook και της πλατφόρμας zoom.

Έτσι, θα μπορούν να συμμετέχουν και εκπαιδευόμενοι από την περιφέρεια και το εξωτερικό, αρκεί να διαθέτουν σύγχρονους υπολογιστές ή tablet ή κινητά, που έχουν κάμερα, μικρόφωνο, και δυνατότητα βιντεοκλήσεων.

Τα μαθήματα θα διαρκέσουν από 14/11/2022 μέχρι 19/2/2023, περιλαμβάνουν αραβικά, γαλλικά, ισπανικά, ιταλικά, πορτογαλικά και ρωσικά και είναι αποκλειστικά για αρχαρίους. Στους μαθητές που θα κάνουν μέχρι 2 απουσίες χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης

Παρέχεται δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό σε ηλεκτρονική μορφή.

Πώς θα δηλώσετε συμμετοχή

Όσοι/ες ενδιαφέρονται να τα παρακολουθήσουν, παρακαλούνται να αποστείλουν σχετικό e-mail στο [email protected], για να λάβουν γραπτώς αναλυτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής, καθώς και την σχετική αίτηση. Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022 και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Διαβάστε επίσης:

Πέγκυ Ζήνα – Γιώργος Λύρας: Το πάρτι γενεθλίων για την 11χρονη Ηλέκτρα!

Σοφία Νικολάου: «Να μάθουν τα παιδιά ότι ‘μάγκες’ τους κάνει μόνο η μόρφωση και οι ανοιχτοί ορίζοντες»

“Είσαι πολύ μικρή, να προσέχεις” έλεγαν οι πελάτες στη 12χρονη – “Μου έστελνε τα βίντεο για να με… προσεγγίσει” ισχυρίζεται ο 53χρονος

Ροή Ειδήσεων