Δούκισσα Νομικού: Γενέθλια για τον Δημήτρη Θεοδωρίδη – η τούρτα που διάλεξαν τα παιδιά τους

Δούκισσα Νομικού: Γενέθλια για τον Δημήτρη Θεοδωρίδη – η τούρτα που διάλεξαν τα παιδιά τους

Η υπέροχη επιλογή που έκαναν ο μικρός Σάββας και η Αναστασία.

Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μια όμορφη και ευτυχισμένη οικογένεια, παρά τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Η ευτυχία τους φαίνεται στις καθημερινές στιγμές τους, όπως αυτές που μοιράζονται συχνά με τους followers τους μέσω των κοινωνικών δικτύων.

Χθες ήταν μια ξεχωριστή μέρα για τη Δούκισσα Νομικού και την οικογένειά της, καθώς ο σύζυγός της Δημήτρης Θεοδωρίδης γιορτάζει τα γενέθλιά του. Η αγαπημένη παρουσιάστρια, γνωστή για την αγάπη της προς την οικογένειά της, μοιράστηκε τη χαρούμενη στιγμή με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω ενός τρυφερού Instagram Story. Η Δούκισσα Νομικού ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται η τούρτα που έσβησε ο σύζυγός της, την οποία μάλιστα διάλεξαν τα παιδιά τους!

Η ιδιαίτερη τούρτα

Η τούρτα που διάλεξαν για τον μπαμπά τους είχε θέμα τα Στρουμφάκια, δίνοντας μια νότα παιδικής ανεμελιάς και χαράς στην ημέρα. Το γλυκό αυτό δημιούργημα ήταν στολισμένο με τις φιγούρες των αγαπημένων χαρακτήρων από τη διάσημη παιδική σειρά, κάνοντάς την τούρτα να ξεχωρίζει και να έχει την προσωπική πινελιά των παιδιών τους. Μάλιστα, ο κάθε χαρακτήρας που επέλεξαν αντιπροσώπευε ένα μέλος της οικογένειάς τους, όπως αποκάλυψε η Δούκισσα. Η υπέροχη επιλογή που έκαναν ο μικρός Σάββας και η Αναστασία αποδεικνύουν την αγάπη τους και την επιθυμία τους να ευχαριστήσουν τον πατέρα τους.

Διαβάστε επίσης:

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: 13χρονος συνελήφθη για βιασμό 8χρονου

Το Λιμενικό έσωσε 3,5 χρονών αγοράκι που προοριζόταν για «πώληση»

Οδηγός ουρλιάζει επειδή χτύπησε παιδάκι!

Ροή Ειδήσεων