Χαρούμενα ρούχα για χαρούμενα παιδιά!

Χαρούμενα ρούχα για χαρούμενα παιδιά!

Το νέο της αφήγημα που μας θυμίζει ότι το χαμόγελο είναι πάντα στη μόδα

Η DPAM, παρουσίασε το νέο της αφήγημα, σε μια εκδήλωση γεμάτη χρώματαμόδα και χαμόγελα στο House124, την Τρίτη, 18 Ιουνίου. Η DPAM κάλεσε τους προσκεκλημένους να γίνουν ξανά παιδιά, παίζοντας τρίλιζα, κρυπτόλεξο και κουτσό, αλλά και να μάθουν περισσότερα για την υπερδύναμη του παιδικού χαμόγελου. 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι εκπρόσωποι της εταιρείας, Μυρτώ ΜαθιούCommunications ManagerΕλένη ΨάλτηMarketing Specialist και Χρήστος ΜαμακούκαςHR Supervisor, παρέα με την Εύη ΣταθάτουΠιστοποιημένη Parent Coach και Συγγραφέασυζήτησαν για το πώς το χαμόγελο συνδέεται με την ευτυχία παιδιών και ενηλίκων και πώς τα ρούχα και τα χρώματα επηρεάζουν την ψυχολογία και την αυτοεκτίμηση των παιδιών και έκαναν αναφορά στην ιστορία αλλά και την επόμενη ημέρα της DPAM

Μεταξύ άλλων, οι συμμετέχοντες μίλησαν  για την έρευνα γύρω από το παιδικό ρούχο που πραγματοποίησε πρόσφατα η εταιρεία, η οποία έδειξε την αγωνία των γονέων για τη σωστή ανάπτυξη των παιδιών αλλά και για την ψυχική τους υγεία, τους ενδιαφέρει να αναπτύσσονται σωστά και αναζητούν πληροφορίες, διαβάζοντας αλλά και μιλώντας με παιδοψυχολόγους. Η DPAM πιστεύει ότι τα ρούχα που δημιουργεί  -γεμάτα χρώματα, σχέδια και ιστορίες- ταιριάζουν απόλυτα με τον δραστήριο, χαρούμενο, αισιόδοξο κόσμο των παιδιών και έτσι με αυτό τον τρόπο τα παιδιά μεγαλώνουν σαν παιδιά.

Οι εκπρόσωποι της DPAM, έδωσαν έμφαση στο ότι βασική προτεραιότητά τους είναι να κρατήσουν το χαμόγελο ζωντανό, γιατί αυτό το γέλιο στο πρόσωπο των παιδιών και των γονιών είναι ο λόγος που υπάρχουν. Τα χρώματα, τα σχέδια και τα μοτίβα δίνουν έμπνευση στα παιδιάβοηθάνε στην ψυχολογία τους, στη φαντασία τους, τα κάνουν να χαμογελούν πιο πολύ γιατί μπορούνε και να ονειρευτούν και να παίξουνε με αυτά με έναν τρόπο που ταιριάζει πάρα πολύ στις παιδικές ηλικίες.

Διαβάστε επίσης:

Λεόντειος Σχολή Αθηνών: Ένα από τα ιστορικότερα και το μεγαλύτερο σχολείο του Δήμου Αθηναίων

Τα μυστικά των χρωμάτων στην παιδική διατροφή

Ροή Ειδήσεων