Δράμα: «Kοιμηθήκαν και ο 36χρονος άρχισε να ασελγεί στον 16χρονο γιο μου» – Στον ανακριτή ο 36χρονος

Δράμα: «Kοιμηθήκαν και ο 36χρονος άρχισε να ασελγεί στον 16χρονο γιο μου» – Στον ανακριτή ο 36χρονος

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του, ο 36χρονος που συνελήφθη στη Δράμα με την κατηγορία του κατ’ εξακολούθηση βιασμού του ανήλικου γιου της συντρόφου του και της απόπειρας βιασμού φίλου του αγοριού.

 

Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθεί σήμερα ο 36χρονος που συνελήφθη στη Δράμα με την κατηγορία του κατ’ εξακολούθηση βιασμού του ανήλικου γιου της συντρόφου του και της απόπειρας βιασμού έτερου αγοριού. Στην κάμερα της ΕΡΤ μίλησε ο πατέρας του φερόμενου ως δράστη και η μητέρα του 16χρονου ο οποίος κατήγγειλε επίσης τον κατηγορούμενο ότι αποπειράθηκε να τον βιάσει.

Ο πατέρας του 36χρονου δηλώνει συγκλονισμένος με τις κατηγορίες που βαρύνουν τον γιο του

Ο πατέρας του 36χρονου ο οποίος δηλώνει συγκλονισμένος με τις κατηγορίες που βαρύνουν τον γιο του. Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης Τασούλα Κρητικού στην περιοχή, ο άνδρας πιστεύει πως κάτι τέτοιο αποκλείεται να έχει συμβεί, γιατί όπως είπε κάτι θα είχε καταλάβει γιατί ζούσαν όλοι μαζί στο σπίτι, στη γειτονιά των Κοκκινογείων της Δράμας.

«Kοιμηθήκανε και τότε ο κύριος άρχισε να ασελγεί στο γιο μου», λέει η μάνα του 15χρονου

«Με αυτή την οικογένεια κάναμε πάρα πολύ παρέα. Ήταν η πρώτη φορά που κοιμήθηκε σπίτι τους. Η φίλη μου τους έβαλε να κοιμηθούνε το γιο μου με αυτόν, γιατί δεν είχε πολλά κρεβάτια. Πήγαν, κοιμηθήκανε μαζί και τότε άρχισε ο κύριος να ασελγεί στο γιο μου», είπε χαρακτηριστικά η μητέρα του 16χρονου στην ΕΡΤ.

Ο 16χρονος είπε στη μητέρα του ότι το μαρτύριο διήρκεσε περίπου 3,5 ώρες και ότι όλα τελείωσαν όταν τελικά κατάφερε να σηκωθεί από το κρεβάτι και να φωνάξει δυνατά βοήθεια. Τότε ήταν που αποκαλύφθηκε ότι δεν ήταν το μόνο θύμα στο συγκεκριμένο σπίτι.

«Σηκώθηκε ο γιος μου πάνω και άρχισε να φωνάζει βοήθεια. Τότε το παιδάκι το άλλο είπε ότι πείραζε και αυτόν. Εμένα μου το έχει κάνει πολλές φορές για τουλάχιστον ένα χρόνο, είπε. Αρχικά προσπάθησαν να πείσουν τα παιδιά να μη μιλήσουν. Εγώ ήξερα ότι ο 15χρονος κάτι είχε, ήθελε εδώ και καιρό να μου εξομολογηθεί κάτι», αποκάλυψε η μητέρα του 16χρονου.

Ο εφιάλτης του 16χρονου ανήμερα των Χριστουγέννων

Η απόπειρα έγινε στην πόλη της Δράμας το βράδυ της Κυριακής των Χριστουγέννων, όταν ο ανήλικος πέρασε τη νύχτα στο σπίτι του συμμαθητή του. Όπως είπε το παιδί στους αστυνομικούς, κατά τη διάρκεια της βραδιάς κι ενώ κοιμόταν, ο σύντροφος της μητέρας του φίλου του προσπάθησε να τον κακοποιήσει σεξουαλικά. Κατάφερε να του ξεφύγει ωστόσο, μίλησε στη μητέρα του και η υπόθεση πέρασε στα χέρια της Αστυνομίας.

Ο 15χρονος εξετάστηκε από ιατροδικαστή και στο πλαίσιο της έρευνας εξετάστηκε και ο 15χρονος φίλος του.

Διαβάστε επίσης:

Διακοπές Χριστουγέννων: 5 παραστάσεις που αξίζει να δείτε με τα παιδιά!

Φρίκη στην Καλαμάτα: Απολογείται 61χρονος εκπαιδευτικός – Κατηγορείται για αποπλάνηση της κόρης του

Νεότερες πληροφορίες για το νεκρό μωρό στο φράγμα του Αλιάκμονα