«Έχει οικογένεια, έχει παιδιά! Αν τον δούμε μπροστά μας θα τον εκτελέσουμε» λέει οργισμένος θείος της 11χρονης

«Έχει οικογένεια, έχει παιδιά! Αν τον δούμε μπροστά μας θα τον εκτελέσουμε» λέει οργισμένος θείος της 11χρονης

«Έχει οικογένεια, έχει παιδιά! Αν τον δούμε μπροστά μας θα τον εκτελέσουμε» λέει οργισμένος θείος της 11χρονης

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στον Πύργο Ηλείας με το άγριο έγκλημα.

Την αδικοχαμένη 11χρονη σκότωσε ο θείος της, ο οποίος εντελώς κυνικά ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του, ενώ η σορός του κοριτσιού βρέθηκε σε χωράφι με τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στον λαιμό.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στον Πύργο Ηλείας με το άγριο έγκλημα που αποκαλύφθηκε, με θύμα ένα 11χρονο κορίτσι.

Την αδικοχαμένη Βασιλική σκότωσε ο θείος της, ο οποίος εντελώς κυνικά ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του, ενώ η σορός του κοριτσιού βρέθηκε σε χωράφι με τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στον λαιμό.

Θείος της 11χρονης, ξεσπά μιλώντας στο «Πρωινό» κατά του δολοφόνου και εκφράζει την οργή του για το έγκλημα κατά της ανήλικης.

«Ο Σπύρος έφυγε εννιά παρά τέταρτο και ήρθε η αστυνομία και τον μάζεψε. Τον βρήκαν από μία κάμερα του καφέ που τη φόρτωσε. Το κοριτσάκι 11 χρονών. Έχει οικογένεια, έχει πέντε παιδιά! Αν τον δούμε μπροστά μας θα τον εκτελέσουμε, θα τον κρεμάσουμε. Πες ότι ήταν ένα δικό μου παιδί!», λέει οργισμένος.

«Μάλλον το κοριτσάκι από ό,τι έχουμε καταλάβει όλοι το εκβίαζε και μάλλον θα του είπε θα το μαρτυρήσω στη μαμά μου και στον μπαμπά μου και μάλλον το πήρε το παιδί και το σκότωσε. Το βίασε και το σκότωσε. Δεν μπορούμε να μπούμε μέσα στην αστυνομία, πήγαν οι δικοί μου, τα αδέλφια μου, όλοι, δεν μπορούν να μπουν μέσα, θα τον σκοτώσουν. Ούτε τη μάνα του, ούτε τον πατέρα του αφήνουν να μπουν μέσα στο τμήμα στον Πύργο. Ήταν ένα μικρό κοριτσάκι. Πέσαμε όλοι από τα σύννεφα, δεν περιμέναμε ότι αυτός, αυτός ο μπάσταρδος ότι θα κάνει αυτό το πράγμα», καταλήγει ο άνδρας.

Πηγή

Διαβάστε επίσης:

«Τι θα τράβηξε, τι θάνατο θα είχε»: Ξεσπάει η μητέρα της 11χρονης από την Ηλεία

Αναστάτωση στον Βόλο: Μωρό κλειδώθηκε μέσα αυτοκίνητο

Ηράκλειο: Διασωληνωμένο αγοράκι 2 ετών που παραλίγο να πνιγεί – Συνελήφθη η μητέρα

Πανελλήνιες ΓΕΛ: Φινάλε αύριο με Ιστορία, Φυσική και Οικονομία