«Έφυγε» η νηπιαγωγός Μαριάννα Γκοτσοπούλου: Μόλις 33 ετών με παιδί 18 μηνών

«Έφυγε» η νηπιαγωγός Μαριάννα Γκοτσοπούλου: Μόλις 33 ετών με παιδί 18 μηνών

Η νηπιαγωγός με την ανοιχτή καρδιά και το πάθος για το επάγγελμά της απεβίωσε σε ηλικία 33 ετών μετά από ολιγόμηνη μάχη με τον καρκίνο.

Η χαρισματική εκπαιδευτικός το τελευταίο διάστημα έζησε έντονες θλίψεις αλλά και μεγάλη χαρά. Από τη μία έχασε πρόωρα τον πατέρα της, επίσης εκπαιδευτικό Παναγιώτη Γκοτσόπουλο, από την άλλη έφερε στον κόσμο τον γιο της Γιάννη, που σήμερα είναι μόλις 18 μηνών.

«Η Μαριάννα ήρθε ως αναπληρώτρια νηπιαγωγός για παράλληλη στήριξη στο νηπιαγωγείο μας. Ηταν ένα κορίτσι γεμάτο ζωντάνια. Πολύ πρόσχαρη, άψογη επαγγελματίας, πολύ φιλική, χαμογελαστή, βοηθητική προς όλους τους συναδέλφους. Ενα πολύ καλό και φωτεινό πλάσμα. Ηταν Ανθρωπος με όλη την έννοια της λέξεως. Δεν υπήρχε άνθρωπος που να μην την αγαπήσει. Η απώλειά της είναι για εμάς βαρύ πλήγμα» μας είπε η συνάδελφός της και προϊσταμένη του νηπιαγωγείου Βελιτσών Ειρήνη Χειμωνά.

Σε ανακοίνωσή του, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πάτρας αναφέρει: «Με μεγάλη θλίψη αποχαιρετούμε τη συναδέλφισσα αναπληρώτρια νηπιαγωγό Μαριάννα Γκοτσοπούλου, κόρη του αείμνηστου συνάδελφου Παναγιώτη Γκοτσόπουλου, η οποία έφυγε από κοντά μας σε ηλικία μόλις 33 ετών χάνοντας τη γενναία μάχη που έδωσε με τη σοβαρή ασθένεια που αντιμετώπιζε, αφήνοντας πίσω ένα παιδί μόλις 18 μηνών! Η Μαριάννα υπηρετούσε στο Νηπιαγωγείο των Βελιτσών. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στον μονάκριβο γιο της Ιωάννη, τον σύζυγό της Ανδρέα, λοιπούς οικείους της και συναδέλφους που είχαν την τύχη να συνεργαστούν μαζί της».

Η κηδεία

Ο σύζυγός της Ανδρέας, οι γονείς της Μαρία Γκοτσοπούλου, Ιωάννης και Μαρία Στρατογιάννη, τα αδέλφια της Απόστολος και Χρυσούλα Γκοτσοπούλου, Ανδρέας και Δομνίκη Γκοτσοπούλου, Βασίλειος και Χαρά Γκοτσοπούλου και Χριστίνα Στρατογιάννη καθώς και οι φίλοι και οι συνάδελφοί της, την αποχαιρετούν σήμερα και ώρα 1:30 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στην Αρόη. Η ταφή της θα γίνει στο Β’ κοιμητήριο Λεύκας.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Στο έλεος της φωτιάς το Πλατάνι – εκκενώθηκαν δύο σχολεία!

«Θα το έκανα ξανά»: 16χρονος σκότωσε τους γονείς του επειδή του πήραν το κινητό

Ροή Ειδήσεων