«Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε τις Ολυμπιονίκες Κλέλια και Άννη Πανταζή στην οικογένεια της Λεοντείου Σχολής Νέας Σμύρνης»

Νέα Συνεργασία της Λεοντείου Σχολής Νέας Σμύρνηςμε τις Ολυμπιονίκες Κλέλια και Άννη Πανταζή

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε τις Ολυμπιονίκες Κλέλια και Άννη Πανταζή στην οικογένεια της Λεοντείου Σχολής Νέας Σμύρνης»

Η Λεόντειος Σχολή Νέας Σμύρνης ανακοινώνει τη νέα συνεργασία με τις καταξιωμένες Ολυμπιονίκες της ρυθμικής γυμναστικής, Κλέλια και Άννη Πανταζή.

Η Λεόντειος Σχολή Νέας Σμύρνης ανακοινώνει με υπερηφάνεια την έναρξη συνεργασίας με τις καταξιωμένες Ολυμπιονίκες της ρυθμικής γυμναστικής, Κλέλια και Άννη Πανταζή. Στόχος αυτής της συνεργασίας είναι η προσφορά μιας μοναδικής ευκαιρίας στα παιδιά να ασχοληθούν με τη ρυθμική γυμναστική, τον χορό και την έκφραση, μετά την ολοκλήρωση της πορείας της πολύ επιτυχημένης Ομάδας Γυμναστικής και Χορού με προπονήτρια την κα Δανάη Νόντα Ψυλλίδη.

Η Κλέλια και η Άννη Πανταζή, με την πλούσια εμπειρία και τις διακρίσεις τους σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, θα αναλάβουν να καθοδηγήσουν και να εμπνεύσουν τα παιδιά της Λεοντείου. Η νέα αυτή πρωτοβουλία ευθυγραμμίζεται με το όραμα του σχολείου για την ολοκληρωμένη εκπαίδευση των μαθητών, προάγοντας τις αξίες της αριστείας, της πειθαρχίας και της ομαδικότητας.

Δήλωση των Ολυμπιονικών: “Είμαστε η Κλέλια και η Άννη Πανταζή, Ολυμπιονίκες στο άθλημα της Ρυθμικής Γυμναστικής. Ξεκινάμε τη συνεργασία μας με τη Λεόντειο Σχολή Ν. Σμύρνης, με στόχο να δώσουμε τη δυνατότητα στα παιδιά να συμμετέχουν σε υψηλού επιπέδου γυμναστική, με προσανατολισμό τη ρυθμική, τον χορό και την έκφραση. Είμαστε εδώ για να ανακαλύψουμε και να βελτιώσουμε τις δυνατότητες των μελλοντικών αθλητών/τριών. Το ταξίδι στην γυμναστική θα είναι η πιο σημαντική διαδικασία, αλλά και οι συμμετοχές μας σε διεθνή φεστιβάλ σε Ελλάδα και εξωτερικό θα ολοκληρώσουν τις προσπάθειες και το όραμά μας!”

Δήλωση της Γενικής Διευθύντριας, κας Δέσποινας Τσαούση: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε τις Ολυμπιονίκες Κλέλια και Άννη Πανταζή στην οικογένεια της Λεοντείου Σχολής Νέας Σμύρνης. Η συνεργασία αυτή αποτελεί ένα ακόμα σημαντικό κεφάλαιο στη μακρόχρονη και σπουδαία ιστορία του αθλητικού μας προγράμματος και προάγει τις αξίες που πρεσβεύουμε. Η συμμετοχή των παιδιών μας σε δραστηριότητες υψηλού επιπέδου, όπως η ρυθμική γυμναστική, τους προσφέρει πολύτιμες εμπειρίες και τα εφοδιάζει με τις δεξιότητες που χρειάζονται για να διαπρέψουν στο μέλλον.”

Η συνεργασία αυτή αποτελεί μία ακόμα επιβεβαίωση της δέσμευσης της Λεοντείου Σχολής Νέας Σμύρνης να προσφέρει στους μαθητές της τις καλύτερες δυνατές εκπαιδευτικές και αθλητικές εμπειρίες, δημιουργώντας ένα περιβάλλον που ενθαρρύνει την ανάπτυξη των ταλέντων και των δεξιοτήτων τους.

Ροή Ειδήσεων