Έκκληση για βοήθεια: Ο 10χρονος Παναγιώτης παθαίνει επιληπτικές κρίσεις και πρέπει να χειρουργηθεί για να σωθεί

Έκκληση για βοήθεια: Ο 10χρονος Παναγιώτης παθαίνει επιληπτικές κρίσεις και πρέπει να χειρουργηθεί για να σωθεί

Έκκληση για βοήθεια απευθύνει η οικογένεια του 10χρονου Παναγιώτη Δρακάκη που εξαιτίας μιας σπάνιας πάθησης παθαίνει συνεχώς επιληπτικές κρίσεις και χρήζει άμεσης χειρουργικής επέμβασης που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη στις 12 Νοεμβρίου.

Η μητέρα του παιδιού με ένα μακροσκελές μήνυμά της ζητά τη στήριξη του κόσμου για να σωθεί ο 10χρονος γιος της.

Το μήνυμα της μαμάς του 10χρονου Παναγιώτη

«Ο Παναγιώτακης μας είναι δέκα ετών! Από την στιγμή που γεννήθηκε παλεύει για τη ζωούλα του! Γεννήθηκε με μια σπάνια πάθηση, αυτή η πάθηση του προκαλεί επανελλημενες επιληψίες κάθε λεπτό της ώρας! Αυτες τις επιληψίες που άλλοτε είναι ήπιες και άλλοτε τον οδηγούσαν σε εισαγωγές στο νοσοκομείο με κίνδυνο της ζωής του, τις καταπολεμουσαμε έως και πριν 15μερες, με ειδικά φάρμακα.
Πλέον όμως τα φάρμακα, ΔΕΝ δρουν πια.

Έφτασε η μέρα που τα φάρμακα δεν θα του έκαναν τίποτα πια, οπότε κάθε επιληψία που κάνει τώρα, τον φέρνει ένα βήμα κοντά στο θάνατο.. Αρχικά μαθαίνοντας από τους γιατρούς που το παρακολουθούν από την ημέρα που γεννήθηκε, ότι πια τα φάρμακα δεν δρουν, παθαμε σοκ, γνωρίζοντας ότι ανά πάσα στιγμή το παιδί μας μπορεί να καταλήξει.

Η λύση, μας είπαν, εγχείρηση στο εγκέφαλο, δηλαδή πρέπει να ανοίξουν το κρανίο και να αποσυνδεσουν το ημισφαίριο που πάσχει. Αυτό σημαίνει ένα βαρύ ειδικό χειρουργείο, έτσι ονομάζεται.

Το χειρουργείο από τους γιατρούς του προγραμματιστηκε για τις 12/11 στην κλινικη Άγιου- λουκα στη Θεσσαλονίκη. Το κόστος υπερβαίνει τις δυνατότητες μας, είναι υπέρογκο για εμάς και είναι στις 20.000.

Πιστεύουμε στους γιατρούς του και σε αυτή την εγχείρηση, διότι είναι οι γιατροί που τον παρακολουθούν από το πρώτο λεπτό της ζωής του. Κάθε προσπάθεια από πλευράς σας, θα μας ήταν θείο δώρο.. Θα χρειαστούμε τη δύναμη σας και έχουμε αποδείξει σαν λαός ότι έχουμε δύναμη. Ευχόμαστε από τα βάθη της καρδιάς μας, να μην ξεχάσετε το δικό μας Παναγιωτακη, το χαννιωτάκι μας.. Θα σας παρακαλουσαμε μόνο να κινηθεί ο λογαριασμός του παιδιού, δεν επιθυμούμε σαν οικογένεια κουμπαράδες και δράσεις».

Όλα τα απαραίτητα έγγραφα που πιστοποιούν την πάθηση του παιδιού

Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε το παιδί