Έκκληση για βοήθεια: Ο Γιώργος μάχεται μόνος για τον γιο του με νοητική υστέρηση και επίδομα μόλις 338 ευρώ

Έκκληση για βοήθεια

Έκκληση για βοήθεια: Ο Γιώργος μάχεται μόνος για τον γιο του με νοητική υστέρηση και επίδομα μόλις 338 ευρώ

Η καθημερινή ζωή για τον Γιώργο και τον γιο του, Νικόλα, είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Η ιστορία του Γιώργου Λεντέρη, κάτοικου Μεσσήνης, και του γιου του Νικόλα Λεντέρη, είναι μια περίπτωση που χρειάζεται τη βοήθεια και την αλληλεγγύη της κοινωνίας.

Πριν από 14 χρόνια, ο Νικόλας διαγνώστηκε με νοητική υστέρηση, μια διάγνωση που έφερε μεγάλες αλλαγές στην καθημερινότητά του και στην οικογένειά του. Η κατάσταση επιδεινώθηκε όταν η μητέρα του εγκατέλειψε την οικογένεια, αφήνοντας τον Γιώργο μόνο να αντιμετωπίσει τις ανάγκες και τις δυσκολίες που φέρνει η φροντίδα ενός παιδιού με ειδικές ανάγκες.

Η καθημερινή ζωή για τον Γιώργο και τον Νικόλα είναι εξαιρετικά δύσκολη. Ο Γιώργος δεν μπορεί να εργαστεί επειδή ο Νικόλας χρειάζεται συνεχή φροντίδα και υποστήριξη. Με μόλις 338 ευρώ το μήνα από κρατικό επίδομα, το οποίο είναι το μοναδικό τους εισόδημα, οι ανάγκες του Νικόλα δεν καλύπτονται επαρκώς.

Ο Γιώργος εξηγεί με πόνο την κατάσταση τους: «Δεν εργάζομαι, όχι γιατί είμαι τεμπέλης ή αδιάφορος, αλλά επειδή δεν υπάρχει κανείς άλλος να μείνει με το παιδί. Είμαι εγώ συνέχεια κοντά του δίνοντας τα φάρμακά του και την ιδιαίτερη διατροφή που απαιτείται λόγω των προβλημάτων υγείας του». Το επίδομα των 338 ευρώ το μήνα δεν επαρκεί για να καλύψει τις βασικές ανάγκες, όπως το ενοίκιο, το ρεύμα, τα φάρμακα και την ένδυση.

Παρά τις δυσκολίες, ο Γιώργος παραμένει αισιόδοξος και ευγνώμων για την υποστήριξη που έχει λάβει μέχρι σήμερα.

Η έκκλησή του είναι συγκινητική και καλεί κάθε αναγνώστη να βοηθήσει όπως μπορεί, ακόμα και με μια προσευχή. Η συμβολή οποιουδήποτε μπορεί να είναι σημαντική για την οικογένεια αυτή. Ο Γιώργος χρειάζεται την οικονομική βοήθεια. Όποιος μπορεί να συνεισφέρει, να το κάνει μέσω του ακόλουθου τραπεζικού λογαριασμού:

GR4501717770006777166633199 (Τράπεζα Πειραιώς, δικαιούχος Νίκος Λεντέρης)

*Τα επίσημα έγγραφα που αποδεικνύουν την ασθένεια του Νικόλα βρίσκονται στη διάθεση του Infokids.

Ροή Ειδήσεων