Έκκληση Πατούλη: “Προσοχή κατά την παραλαβή των μαθητών από τα σχολεία” – Ποια σχολεία θα είναι κλειστά στην Αττική

Έκκληση Πατούλη: “Προσοχή κατά την παραλαβή των μαθητών από τα σχολεία” – Ποια σχολεία θα είναι κλειστά στην Αττική

Η κακοκαιρία που πλήττει το λεκανοπέδιο της Αττικής έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στους δρόμους και εκτεταμένες διακοπές ρεύματος, όπως ανέφερε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης στο Action24.

Ο περιφερειάρχης είπε ότι επειδή αναμένεται επιδείνωση από τις 14:00 έως τις 17:00 γίνεται έκκληση αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος να αναβληθούν οι μετακινήσεις.

Μάλιστα ζήτησε από τους γονείς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τις μετακινήσεις τους προς τα σχολεία για την παραλαβή των μαθητών που σχολάνε.

Επίσης, τόνισε ότι καλύτερα τα παιδιά να μείνουν στα σχολεία μέχρι να κοπάσουν τα φαινόμενα.  

Κλειστά σχολεία στην Αττική: Δεν θα λειτουργήσουν τα απογευματινά και τα νυχτερινά

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής και κατόπιν σχετικής διαβούλευσης με τους Δημάρχους της Αττικής, δεν θα λειτουργήσουν σήμερα σε όλη την Αττική, όλα τα εσπερινά και απογευματινά σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης για προληπτικούς λόγους, λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων

Γ. Πατούλης: « Προτεραιότητά μας η ασφάλεια των παιδιών και των εκπαιδευτικών»

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη για προληπτικούς λόγους, λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων, δεν θα λειτουργήσουν σήμερα όλα τα εσπερινά και απογευματινά σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης σε όλη την Αττική.Η Περιφέρεια Αττικής συστήνει σε όλους τους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις, να συμμορφώνονται με τις οδηγίες Υπ. Πολιτικής Προστασίας και σε κάθε περίπτωση αν πρέπει υποχρεωτικά να μετακινηθούν, κατά την έξαρση των καιρικών φαινομένων να φροντίσουν να παραμείνουν σε εσωτερικούς χώρους, μέχρι την εκτόνωση των φαινομένων.

«Στην απόφαση αυτή καταλήξαμε για να διαφυλάξουμε την υγεία και την ασφάλεια τόσο των μαθητών και του εκπαιδευτικού προσωπικού όσο και αυτών που μετακινούνται από και προς τα σχολεία για να μεταφέρουν τα παιδιά. Προτεραιότητά μας η ασφάλεια τους», επισημαίνει ο Περιφερειάρχης.

Έκκληση στους γονείς: “Προσοχή κατά την παραλαβή των μαθητών από τα σχολεία”

Δείτε πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, βεβαρημένη είναι η εικόνα της κυκλοφορίας στους δρόμους του λεκανοπεδίου. Στην παραλιακή προς τη Γλυφάδα, από το Νέο Φάληρο προς το φαληρικό δέλτα, στην παραλιακή προς τον Πειραιά από το ύψος του παλιού αεροδρομίου προς την Καλαμακίου, στα δύο ρεύματα της Κηφισού προς τη Νέα Φιλαδέλφεια και στα δύο ρεύματα της λεωφόρου Αλεξάνδρας και στην οδό Σόλωνος

Διαβάστε επίσης:

Διαγενεακές σχέσεις: Τι είναι και ποια τα μεγάλα τους οφέλη για τους ηλικιωμένους, τα παιδιά, την οικογένεια, την κοινωνία

Λινού: «Τα παιδιά στο σχολείο μόνο με μάσκα και καθημερινά τεστ σε χώρους που συγκεντρώνεται κόσμος» (video)

Η Mattel παρουσιάζει τη νέα σειρά κούκλες Πριγκίπισσες της Disney και ξετρελαίνει μικρά και μεγάλα κορίτσια!

Ροή Ειδήσεων