Έκκληση: Το Ειδικό Σχολείο Πύργου χρειάζεται τη βοήθειά μας – Πώς θα βοηθήσουμε

Έκκληση: Το Ειδικό Σχολείο Πύργου χρειάζεται τη βοήθειά μας για μαθητές με οικονομικά προβλήματα

Έκκληση: Το Ειδικό Σχολείο Πύργου χρειάζεται τη βοήθειά μας – Πώς θα βοηθήσουμε

Tις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου κάνει η έκκληση της διευθύντριας του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Πύργου κας Βασιλικής Καλαντζή που ζητούσε τη βοήθειά όλων μας ώστε να συγκεντρωθούν ρούχα, παπούτσια και παιχνίδια για τους μαθητές του σχολείου.

Όπως επισημαίνει πολλά παιδάκια προέρχονται από πολύτεκνες οικογένειες με χαμηλό εισόδημα και οι δάσκαλοι δίνουν το δικό τους αγώνα για να τους βοηθήσουν με τα απαραίτητα είδη.

Πώς μπορούμε να συνδράμουμε

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με την κα Καλαντζή μας εξήγησε ότι η ανάγκη για ρούχα και παπούτσια για τους μαθητές του σχολείου υπερκαλύφθηκε αλλά υπάρχη ακόμη ανάγκη για παιδαγωγικό υλικό (παιχνίδια) για τις εκπαιδευτικές ανάγκες του σχολείου.

Όπως δήλωσε στο Ιnfokids.gr Ευχαριστούμε ειλικρινά για το ενδιαφέρον σας ! Μα αν μας στείλουν κι άλλα ρούχα και παπούτσια δεν θα ξέρουμε τι να τα κάνουμε . Ήδη έχουν μαζευτεί πάρα πολλά και θα επικοινωνήσουμε με τους Συλλόγους γονέων της περιοχής να μας πουν οικογένειες που τα χρειάζονται.

Είμαστε όλοι χαρούμενοι όχι μόνο γιατί θα βοηθήσουμε τις φτωχές οικογένειες που έχουν παιδιά με αναπηρία στο σχολείο μας ,αλλά κυρίως με την αλληλεγγύη του κόσμου ,πράγμα που δεν το περιμέναμε !!

Διαπιστώσαμε ότι μέσα σε αυτή την καταχνιά που ζούμε υπάρχουν ακτίνες φωτός πολύ λαμπερές κι αυτό μας δίνει αισιοδοξία και χαρά . Ένα μεγάλο μέρος του κόσμου έχει μεγάλη καρδιά και αντιδρά , αφουγκράζεται τα προβλήματα των συνανθρώπων του και σπεύδει να βοηθήσει! Καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι ο λαός θα σώσει το λαό!

Eπειδή θέλω να βοηθήσω το σχολείο μου που είναι το δεύτερο σπίτι μου και τα παιδιά με αναπηρία είναι τα παιδιά μου,θα ήθελα να μας προσφέρουν παιδαγωγικό υλικό (παιχνίδια ) που δεν τα χρειάζονται τα παιδιά τους, γιατί μεγάλωσαν ,όχι να αγοράσουν“.

 

ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΥΡΓΟΥ

Λαστείικα, Πύργος Ηλείας, 27150,

2621029381

Το post της έκκλησης

 

Διαβάστε επίσης:

H Nίκη Κεραμέως εμβολίασε το γιο της (φωτό)

Οι μαθητές της Σίφνου έρχονται σε επαφή με τις…ρίζες τους!

Yara: Η φρικτή δολοφονία της 13χρονης που συγκλόνισε τον κόσμο έγινε ταινία (βίντεο)

Η ωραιότερη οικογενειακή Volta μας έρχεται στο τέλος αυτής της χρονιάς!

Ροή Ειδήσεων