«Ένα όνειρο ζωής»: Στα 66 της δίνει Πανελλήνιες στη Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη: Στα 66 της δίνει πανελλήνιες

«Ένα όνειρο ζωής»: Στα 66 της δίνει Πανελλήνιες στη Θεσσαλονίκη

Η κα. Κυριάκη κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της και κυνηγάει τους στόχους της!

Η κα. Κατερίνα Κυριάκη μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ANT1 «Καλημέρα Ελλάδα» για να μοιραστεί την εμπειρία της σχετικά με την απόφασή της να δώσει Πανελλήνιες, παρά το γεγονός ότι είχε εγκαταλείψει το σχολείο σε μικρή ηλικία. Με την υποστήριξη των δικών της ανθρώπων, η κα. Κυριάκη μίλησε για το ταξίδι της και την ελπίδα της να πετύχει τον στόχο της να εισαχθεί στο Παιδαγωγικό.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στη γυναίκα του αδερφού της, η οποία την ενέπνευσε και την ενθάρρυνε να συμμετάσχει στις Πανελλήνιες εξετάσεις, βοηθώντας την να ανακαλύψει τις δυνατότητές της στα Μαθηματικά και να πιστέψει στον εαυτό της.

«Ήταν ένα υπέροχο και δύσκολο ταξίδι. Έπρεπε να πάρω πολλές γνώσεις για να φτάσω μέχρι εδώ. Εύχομαι να τα καταφέρω να μπω στο Παιδαγωγικό. Κάνω ένα διάλειμμα δέκα ημέρων κι εύχομαι να πάρω το επόμενο τρένο», είπε αρχικά η 66χρονη και συνέχισε για τη στήριξη που έχει:

«Η εγγονή μου δίνει προαγωγικές εξετάσεις. Είναι περήφανη για μένα, όπως είμαι κι εγώ για τον εαυτό μου. Έχω στήριξη από τα παιδιά μου, τα αδέρφια μου, την εγγονή μου και όλους τους ανθρώπους που μ’ αγαπάνε».

Το «ευχαριστώ» στη γυναίκα του αδερφού της που την ενέπνευσε

«Μπήκα στη διαδικασία να καταλάβω ορισμένα πράγματα. Μ’ έβαλε στη διαδικασία ως καθηγήτρια (σ.σ. η γυναίκα του αδερφού της) αν μπορώ να καταφέρω κάτι στον τομέα της τα Μαθηματικά. Είδε ότι τα κατάφερα και μου είπε ότι αν μπορώ να τα καταφέρω στα Μαθηματικά, μπορώ να τα καταφέρω παντού. Έτσι ξεκίνησα».

Διαβάστε επίσης:

Κωστής Παλαμάς: Ο μεγαλύτερος ποιητής της Νέας Αθηναϊκής Σχολής

‘Καμία κόλλα δεν μπορεί να καθορίσει οτιδήποτε’: H αγαπημένη της Gen Z, Μαρίνα Σπανού, εύχεται στους μαθητές των Πανελληνίων

Πρεμιέρα των Πανελληνίων για τα ΓΕΛ με το μάθημα Γενικής Παιδείας, Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας

Ροή Ειδήσεων