«Ένα παιδί κόσμημα για τις ακαδημίες μας»: Πέθανε 19χρονος ποδοσφαιριστής στη Ραφήνα

«Ένα παιδί κόσμημα για τις ακαδημίες μας»: Πέθανε 19χρονος ποδοσφαιριστής στη Ραφήνα

«Δυστυχώς νικήθηκε από έναν ανίατο αντίπαλο, σε έναν πολύμηνο και άνισο αγώνα».

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Ραφήνα μετά τη θλιβερή είδηση ότι ένα 19χρονο παιδί, ποδοσφαιριστής της ομάδας της Τριγλίας, άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Τετάρτης (19/6).

Ο λόγος για τον Χρήστο Τσουκνίδα, ο οποίος αντιμετώπιζε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας το τελευταίο χρονικό διάστημα.

«Ένα παιδί που είχε όλα τα προσόντα να σταδιοδρομήσει στο ποδόσφαιρο, ένα παιδί κόσμημα για τις ακαδημίες μας», ανέφερε η ομάδα του, γνωστοποιώντας το τραγικό γεγονός.

«Πριν από λίγο πληροφορηθήκαμε ότι ένα παιδί μας, έφυγε από αυτόν τον κόσμο για να ταξιδέψει στην γειτονιά των αγγέλων. Ένα 19χρονο παιδί που ενώ είχε όλη την ζωή μπροστά του, δυστυχώς νικήθηκε από έναν ανίατο αντίπαλο, σε έναν πολύμηνο και άνισο αγώνα. Ένα παιδί που είχε όλα τα προσόντα να σταδιοδρομήσει στο ποδόσφαιρο, ένα παιδί κόσμημα για τις ακαδημίες μας. Ένα παιδί που ξεχώριζε για το ήθος του.

Ότι και να πούμε είναι πολύ λίγο αυτές τις στιγμές. Τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στους γονείς του και στον αδελφό του. Χρήστο Τσουκνίδα θα σε θυμόμαστε για πάντα. Καλό σου ταξίδι Χρηστάκο και να ξέρεις ότι θα μας λείψεις πολύ», ανέφερε η ανακοίνωση της ομάδας.

Διαβάστε επίσης:

Πώς αντιδρούμε αν το παιδί μας μάς πιάσει να κάνουμε σεξ;

Οι αισθητικές επεμβάσεις στην εφηβεία: Ο Δρ. Ελευθέριος Γιαννακός λύνει τις απορίες των γονιών

Ροή Ειδήσεων