Εντατικοποίηση των υγειονομικών ελέγχων στα κυλικεία των σχολείων από την Περιφέρεια Αττικής

Εντατικοποίηση των υγειονομικών ελέγχων στα κυλικεία των σχολείων από την Περιφέρεια Αττικής

Στην εντατικοποίηση των υγειονομικών ελέγχων στις εκπαιδευτικές μονάδες όλων των βαθμίδων, εν αναμονή της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, έχει προχωρήσει η Περιφέρεια Αττικής, κατόπιν και σχετικής εντολής του Περιφερειάρχη Αττικής προς τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας.

Ιδιαίτερη προσοχή κατά τους ελέγχους δίνεται στα κυλικεία των σχολείων, στις καντίνες (σταθερές) και στους χώρους εστίασης των σχολείων, προκειμένου να διαπιστώνεται η τήρηση των όρων και των προϋποθέσεων των σχετικών υγειονομικών διατάξεων για τα είδη που μπορούν να τίθενται προς πώληση στα σχολεία.

Γ. Πατούλης: « Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, μεριμνούμε για την προστασία της υγείας των χιλιάδων μαθητών μας»

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, αναφέρει χαρακτηριστικά: « Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, μεριμνούμε για την τήρηση των όρων και προϋποθέσεων που θα εξασφαλίσουν τις κατάλληλες υγειονομικές συνθήκες για την ασφάλεια των παιδιών μας, καθ΄όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους.

Διαβεβαιώνουμε τους γονείς και διαμηνύουμε προς κάθε κατεύθυνση, ότι η Περιφέρεια Αττικής και οι αρμόδιες υπηρεσίες της, θα δώσουν ιδιαίτερη έμφαση στην αυστηρή τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων που προβλέπονται, προκειμένου να είναι απολύτως διασφαλισμένη η προστασία της υγείας των μαθητών μας.»

 

Διαβάστε επίσης:

“Στο Ολοήμερο τρώνε τα παιδιά, ακολουθεί 2ωρη μελέτη ώστε το απόγευμα να περνούν ποιοτικό χρόνο με τους γονείς”

Λούνα παρκ: Τα νεότερα για την υγεία των τραυματιών – Πότε αναμένεται το πόρισμα για τις συνθήκες του ατυχήματος

Συνελήφθη 62χρονος για πορνογραφία ανηλίκων και γενετήσιες πράξεις με ανήλικους – Θύματα τουλάχιστον 5 ανήλικες

 

Ροή Ειδήσεων