ΕΟΦ: Αυτά είναι τα φάρμακα που ανακαλούνται – Δείτε ποιες παρτίδες έχουν πρόβλημα

ΕΟΦ: Αυτά είναι τα φάρμακα που ανακαλούνται – Δείτε ποιες παρτίδες έχουν πρόβλημα

Την ανάκληση των παρτίδων, του φαρμακευτικού προϊόντος FLUCONAZOLE 2 MG/ML EP 100/50ML , λόγω ανιχνευμένης διασταυρούμενης μόλυνσης ή διατρέχουν κίνδυνο διασταυρούμενης μόλυνσης με μιδαζολάμη.

Η εταιρεία VIOSER S.A., ως διανομέας του προϊόντος στην Ελλάδα, οφείλει να επικοινωνήσει άμεσα με τους αποδέκτες του και να αποσύρει τους συγκεκριμένους κωδικούς από την αγορά. Τα σχετικά παραστατικά τηρούνται για διάστημα τουλάχιστον πέντε (5) ετών και τίθενται υπόψη του ΕΟΦ, εφόσον ζητηθούν.

Δείτε το κείμενο της ενημέρωσης εδώ

Προληπτική ανάκληση των παρτίδων 2103188 και 2109109 του φαρμακευτικού προϊόντος DORMIXAL INJ.SOL 15MG/3ML AMP

Την προληπτική ανάκληση της παρτίδας 2103188 με ημερομηνία λήξης 01/2024 και της παρτίδας 2109109 με ημερομηνία λήξης 04/2024 του φαρμακευτικού προϊόντος DORMIXAL INJ.SOL 15MG/3ML AMP, έως ότου ολοκληρωθεί ο εργαστηριακός τους έλεγχος από τον ΕΟΦ και η διερεύνηση από το εργοστάσιο
παραγωγής.

Η παρούσα Απόφαση εκδίδεται προληπτικά στο πλαίσιο προάσπισης της δημόσιας υγείας και με σκοπό να ενισχύσει την εθελοντική ανάκληση της εταιρείας, κατόπιν αναφορών για ανεπιθύμητες ενέργειες σε σχέση με τις συγκεκριμένες παρτίδες.
Η εταιρεία DEMO ABEE οφείλει να επικοινωνήσει άμεσα με τους αποδέκτες του προϊόντος και να το αποσύρει από την αγορά μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα.
Τα σχετικά παραστατικά πρέπει να τηρούνται για διάστημα τουλάχιστον πέντε (5) ετών και να τίθενται υπόψη του ΕΟΦ, εφόσον ζητηθούν

Δείτε το κείμενο της ανάκλησης εδώ

 

 

 

Διαβάστε επίσης:

Σαββατοκύριακο στην Αίγινα…Βουτάμε στις καλύτερες παραλίες της!

Ελένη Χατζίδου & Ετεοκλής Παύλου: Διακοπές στις Μαλδίβες μαζί με την 4χρονη κόρη τους (φωτο)

Η Ομάδα Κοπέρνικος επιστρέφει στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης με τα “Πούπουλαpp”

Αυτή η χώρα απαγορεύει την πρόσβαση στο Ίντερνετ στα παιδιά κατά τη διάρκεια της νύχτας

Ροή Ειδήσεων