«Επιλεκτικοί» με το Φαγητό ή Κάτι Περισσότερο; Έξυπνες Πρακτικές για Ήρεμα Γεύματα

«Επιλεκτικοί» με το Φαγητό ή Κάτι Περισσότερο; Έξυπνες Πρακτικές για Ήρεμα Γεύματα

Η εταιρεία “Talk the Talk Cyprus” (Κέντρο Λογοθεραπείας και Εκπαίδευσης ‘Talk the Talk’), φέρνει για πρώτη φορά στην Ελληνική/Κυπριακή αγορά το βιβλίο της Marsha Dunn Klein, μια παγκοσμίου φήμης θεραπεύτρια, που ειδικεύεται σε θέματα σίτισης.

Το βιβλίο αφού ταξίδεψε σε αρκετές χώρες ανά τον κόσμο κάνοντας σημαντική αίσθηση σε γονείς, εκπαιδευτικούς, θεραπευτές, γιατρούς, φοιτητές, με αποτέλεσμα να διευρύνουν σημαντικά τις γνώσεις τους στο θέμα της επιλεκτικής σίτισης, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελληνική Αγορά με στόχο την ορθή ανάπτυξη του παιδιού. Τα παιδιά με επιλεκτική σίτιση δεν απολαμβάνουν τις αισθητηριακές πτυχές των νέων τροφίμων.

Η θεραπεύτρια και συγγραφέας του βιβλίου Marsha Dunn Klein, στην προσπάθεια της να τους παρέχει βοήθεια, αναρωτιέται και απαντάει τι είναι αυτό που πρέπει να κάνετε για να βοηθήσετε αυτά τα παιδιά να δοκιμάσουν ένα νέο φαγητό. Επειδή οι γονείς είναι στο επίκεντρο όσον αφορά την επιτυχία του γεύματος, η συγγραφέας ενσωματώνει τις εμπειρίες και γνώσεις των γονέων σε όλο το βιβλίο. Χρησιμοποιώντας την ενθάρρυνση, την καινοτομία και την διασκέδαση, μας προσκαλεί όλους πίσω στο τραπέζι με μια ευαίσθητη και χωρίς πίεση προσέγγιση.

Σε αυτό το βιβλίο θα μάθετε πώς:

Να βρείτε γαλήνη και απόλαυση κατά τη διάρκεια των γευμάτων.
Να βρείτε τρόπους για να βοηθήσετε τα παιδιά με επιλεκτική σίτιση να δοκιμάσουν άφοβα νέες τροφές.
Τρόπους απευαισθητοποίησης για τη δυσλειτουργία της αισθητηριακής επεξεργασίας των παιδιών.
Να βοηθήσετε τα παιδιά με επιλεκτική σίτιση να αναπτύξουν μια πιο θετική σχέση με το φαγητό.

Το βιβλίο έχει μεταφραστεί στην ελληνική γλώσσα από την εταιρεία Talk the Talk CY

Περισσότερες Λεπτομέρειες:

• Μεταφράστηκε στα Ελληνικά από την εταιρία ‘Talk the Talk’
• Βιβλίο 420 σελίδων
• 50 Κεφάλαια
• Θεωρείται ένα από τα καλύτερα βιβλία του είδους του

Για περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με το βιβλίο μπορείτε να απευθυνθείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο https://AnxiousEaters.gr