Επιστροφή στα θρανία, επιστροφή και στις ιώσεις;

Επιστροφή στα θρανία, επιστροφή και στις ιώσεις;

Επιστροφή στα θρανία, επιστροφή και στις ιώσεις;

Φτάσαμε λοιπόν στον Οκτώβρη, τον λιγότερο αγαπημένο μήνα μικρών και μεγάλων. Η καθημερινή ρουτίνα επέστρεψε, η σχολική χρονιά ξεκίνησε και οι υποχρεώσεις των γονιών αυξάνονται.

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή μαζί με τα παιδιά επιστρέφουν στα θρανία και οι ιώσεις του φθινοπώρου. Ως αποτέλεσμα, το αγγελούδι σας ταλαιπωρείται, απουσιάζει από το σχολείο και τις δραστηριότητες και χάνει στιγμές παιχνιδιού με φίλους.

Έτσι ψάξαμε και βρήκαμε τη λύση που συνιστούν oι παιδίατροι για τους μικρούς μας φίλους.

Για Πρόληψη: Το Physiomer Kids είναι το ρινικό σπρέι που πρέπει να εντάξετε στην ρουτίνα των παιδιών σας διότι με καθημερινή χρήση συμβάλλει στην προστασία από τις επαναλαμβανόμενες ρινικές λοιμώξεις μειώνοντας κατά 58% τις ημέρες ασθένειας1.

Καθαρίζει και ενυδατώνει αποτελεσματικά τη μυτούλα των παιδιών, προστατεύει από το κρυολόγημα και αποκαθιστά την αναπνοή με τη δύναμη του 100% φυσικού αδιάλυτου θαλασσινού νερού. Χωρίς φαρμακευτικές ουσίες και συντηρητικά, μπορείτε να το εμπιστευτείτε με κλειστά μάτια για την καθημερινή υγιεινή ενεργή πρόληψη των παιδιών σας!

Για Αποσυμφόρηση: Σε περίπτωση που τελικά το κρυολόγημα σας χτυπήσει τη πόρτα. Σας έχουμε λύση…..express για την γρήγορη ανακούφιση των μικρών μας φίλων από τη βουλωμένη μύτη, το φυσικό ρινικό σπρέι Physiomer Express Kids!

Με τη δύναμη του 100% θαλασσινού νερού σε συνδυασμό με 3 αιθέρια έλαια το Physiomer Express προσφέρει 3x δράση, με φυσικό τρόπο:

1. Αποσυμφορεί2 γρήγορα και με διάρκεια τη βουλωμένη μύτη.

2.Ρευστοποιεί τις εκκρίσεις.

3.Καθαρίζει τις μικρές μυτούλες, απομακρύνοντας ιούς και βακτήρια και ανακουφίζοντας από τα κύρια συμπτώματα του κρυολογήματος και της ρινοφαρυγγίτιδας.

Extra Tip: Το Physiomer Express Kids αποδεδειγμένα βελτιώνει τη ποιότητα ύπνου και το αίσθημα κόπωσης για να μπορούν τα μικρά μας αγγελούδια να γεμίζουν τις μπαταρίες τους κατά τη διάρκεια της νύχτας.

1.Šlapak, et. al. Efficacy of Isotonic Nasal Wash (Seawater) in the Treatment and Prevention of Rhinitis in Children ARCH OTOLARYNGOL HEAD NECK SURG/VOL 134 (NO. 1), JAN 2008.
2. Με μηχανική δράση μέσω του ωσμωτικού αποτελέσματος του υπέρτονου θαλασσινού νερού.