Πανελλήνιος έρανος για το “Πάρκο της Σοφίας και της Βασιλικής”, των δίδυμων που πέθαναν στη πυρκαγιά στο Μάτι

Πανελλήνιος έρανος για το “Πάρκο της Σοφίας και της Βασιλικής”, των δίδυμων που πέθαναν στη πυρκαγιά στο Μάτι

Έρανο για τη δημιουργία ενός ψυχαγωγικού πάρκου στο Μαυρολιθάρι Φωκίδας πραγματοποιεί ο πολιτιστικός σύλλογος των απανταχού Μαυρολιθαριτών, στη μνήμη της Σοφίας και της Βασιλικής Φιλιπποπούλου, των 9χρονων δίδυμων κοριτσιών που βρήκαν φρικτό θάνατο έναν χρόνο πριν, στη φωτιά στο Μάτι.

Το κείμενο της έκκλησης για τη συγκέντρωση χρημάτων

Προς όλους όσους με ρωτούσαν και με ρωτούν ακόμα αν ο Γιάννης και η Γεωργία, (οι γονείς των 9χρονων διδύμων) οι πιο δυνατοί άνθρωποι του πλανήτη, χρειάζονται βοήθεια σε κάτι. Προς όσους θέλουν να βοηθήσουν ώστε να δώσουμε λίγη,ελάχιστη χαρά σε αυτούς τους ανθρώπους.

Ο Ιούλιος μπήκε και δυστυχώς δεν φέρνει καλές αναμνήσεις πια. Μας φέρνει στο μυαλό την τραγική Δευτέρα 23/7/2018 ,όταν και σταμάτησε ο χρόνος για δεκάδες οικογένειες και εκατοντάδες σπίτια.

Ποιος αλήθεια μπορεί να ξεχάσει εκείνη την ημέρα; Ποιος μπορεί να ξεχάσει -μεταξύ άλλων – τα δίδυμα κοριτσάκια, τη Σοφία και τη Βασιλική Φιλιπποπούλου, που χάθηκαν στην αγκαλιά των γενναίων παππούδων τους,της γιαγιάς Σοφίας και του παππού Φιλίππου;

Εμείς εκεί ψηλά στο Μαυρολιθάρι Φωκίδας δεν πρόκειται να ξεχάσουμε, καθώς και οι τρεις γενιές Φιλιππόπουλου ήταν φίλοι και συχνοί επισκέπτες του χωριού μας.

Στη μνήμη των κοριτσιών, έχοντας και τη σύμφωνη γνώμη των γονέων τους,ο Πολιτιστικός Σύλλογος των Απανταχού Μαυρολιθαριτών διοργανώνει πανελλήνιο έρανο ώστε να κατασκευαστεί ένα ψυχαγωγικό πάρκο εντός του χωριού ,”το πάρκο της Σοφίας και της Βασιλικής”.

Πώς μπορείτε να συνδράμετε στον έρανο

Δικαιούχος : Πολιτιστικός Σύλλογος των Απανταχού Μαυρολιθαριτών
Τράπεζα Eurobank
Swift : ERBKGRAAXXX
IBAN : GR2402600340000730200997561

 

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2373765086174019&id=100006216518568

Ροή Ειδήσεων