Εσείς τι χρειάζεστε για μια μοναδική Τσικνοπέμπτη;

Εσείς τι χρειάζεστε για μια μοναδική Τσικνοπέμπτη;

Τα πράγματα φέτος την Τσικνοπέμπτη δεν θα είναι όπως ακριβώς θα τα θέλαμε, παρ’ όλα αυτά η εφευρετικότητα του Έλληνα δεν θα τον εμποδίσει να περάσει καλά και να χαρεί τη μέρα μαζί με την οικογένειά του.

Η Praktiker Hellas, το Νo.1 Δίκτυο καταστημάτων DIY και Home Improvement στην Ελλάδα, μας προσφέρει όλα όσα χρειαζόμαστε για μία μοναδική Τσικνοπέμπτη, απίστευτες τιμές σε όλες τις ψησταριές, με εκπτώσεις έως και -40%, έως 04/03!

Η προετοιμασία μας για την ιδιαίτερη φετινή Τσικνοπέμπτη γίνεται πιο εύκολη με τις ποιοτικές λύσεις της Praktiker που μας αλλάζουν τη διάθεση. Με ανταγωνιστικές τιμές έως και -40% σε όλες τις ψησταριές και μέσα από μία μεγάλη ποικιλία από κορυφαία brands όπως Weber, Jamestown, Landman και Grill Chef, μπορούμε να καλύψουμε κάθε μας ανάγκη και να απολαύσουμε την Τσικνοπέμπτη μας με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Η Praktiker βρίσκεται δίπλα στους καταναλωτές της, για να τους παρέχει όλα όσα χρειάζονται και να απολαύσουν αυτή αλλά και κάθε μέρα στον χώρο τους με ασφάλεια.

Για τηλεφωνικές παραγγελίες, καλείτε απευθείας το κατάστημα που σας εξυπηρετεί, ενώ, για τις online αγορές σας, μπορείτε να επικοινωνείτε άμεσα και εύκολα στα τηλέφωνα 800 100 1122 (από σταθερό) και 211 100 1122 (από σταθερό ή κινητό), καθώς και στο e-mail [email protected].

Για κάθε πληροφορία, η έμπειρη ομάδα της Praktiker είναι πάντα διαθέσιμη για εσάς και στο e-mail [email protected].

Η Praktiker παραμένει δίπλα μας με κάθε τρόπο, καθημερινά και απογειώνει τις στιγμές που απολαμβάνουμε στο σπίτι μας!

Ροή Ειδήσεων