Εσύ ποιο Twix® θα βουτήξεις στον καφέ σου;

Εσύ ποιο Twix® θα βουτήξεις στον καφέ σου;

Ο καφές θέλει τον τρόπο του και καλή παρέα. Μπορεί να έχεις δοκιμάσει πολλά και διαφορετικά συνοδευτικά, μπορεί κάποια απ’ αυτά να σου έχουν ταιριάξει στη γεύση, ή μπορεί να είσαι από τους άλλους, που απλά πιστεύουν ότι ο καφές πίνεται βαρύς και σκέτος. Σε όποια κατηγορία και αν ανήκεις, καιρός να ανατραπούν τα δεδομένα σου. Ήρθε η ώρα να μάθεις ότι ο απόλυτος συνδυασμός είναι καφές και Twix®. Δεν το έχεις δοκιμάσει; Χάνεις!

Βέβαια, είναι σημαντικό να βιώσεις όλη την εμπειρία. Βρες το αγαπημένο σου σημείο και βολέψου, βάλε ζεστό καφέ στην αγαπημένη σου κούπα, πάρε το Twix® ανά χείρας και θέσε στον εαυτό σου ένα πολύ σημαντικό υπαρξιακό ζήτημα: Εσύ ποιο Twix® θα βουτήξεις στον καφέ σου;

Σωστή απάντηση δεν υπάρχει και ένα μόνο είναι το σίγουρο: αφού δοκιμάσεις αυτόν το μοναδικό συνδυασμό, θα κολλήσεις και δεν θα σου αρκεί μόνο το ένα!

Και επειδή όσοι αγαπάμε τον καφέ, είμαστε αδέλφια, θα σου δώσουμε και ένα extra tip: δάγκωσε τις άκρες του Twix® σου, βούτηξέ το στον καφέ σου και δοκίμασε να πάρεις μια γουλιά σαν από καλαμάκι (θα μας θυμηθείς!).

Λοιπόν, εσύ ποιο Twix® θα βουτήξεις στον καφέ σου; Δεν μπορείς ακόμα να αποφασίσεις; Μπες στο www.twixandcoffee.gr, πάρε μια καλή γεύση Twix® και καφέ και δήλωσε συμμετοχή στο διαγωνισμό!

Ροή Ειδήσεων