Ετοιμαστείτε για την πιο αυθεντική μεξικάνικη γιορτή στα Amigos Νέας Σμύρνης!

Ετοιμαστείτε για την πιο αυθεντική μεξικάνικη γιορτή στα Amigos Νέας Σμύρνης!

Σας αρέσει το μεξικάνικο φαγητό; Είστε λάτρεις των ιδιαίτερων και πικάντικων γεύσεων; Τότε σίγουρα έχετε επισκεφθεί τα αγαπημένα μεξικάνικα εστιατόρια Amigos!

Είναι δίπλα μας εδώ και καιρό και προσφέρουν γεύσεις μοναδικές. Το Amigos Νέας Σμύρνης, μάλιστα, έχει γενέθλια και το γιορτάζει με το πιο λαχταριστό δώρο!

Το Amigos Νέας Σμύρνης συμπληρώνει 10 χρόνια ενός μαγευτικού ταξιδιού στις γεύσεις, στα αρώματα αλλά και στην κουλτούρα της χώρας της Tequila, του Μεξικού! Συμπληρώνει 10 χρόνια αυθεντικής Μεξικάνικης εμπειρίας και το γιορτάζει με μια ξεχωριστή fiesta όπου όλοι θα «ζήσουμε σαν… αληθινοί Μεξικάνοι»!

Την Κυριακή 26 Νοεμβρίου, λίγο μετά τις 9:00 το βράδυ, λοιπόν, μας περιμένει το Amigos Νέας Σμύρνης για να γιορτάσουμε τα 10 χρόνια του, με ένα ξέφρενο party με πολλές… Μεξικάνικες εκπλήξεις και δώρα!

Αυτό το βράδυ, η Μεξικάνικη μπάντα των Amigos θα μας κάνει να «ζήσουμε σαν Μεξικάνοι» με πολύ live latin μουσική, με τον Tsiago, την Anastasia και την ομάδα με τους επαγγελματίες χορευτές να μας καθοδηγούν στα βήματα της salsa, ενώ η αγαπημένη μας Tequila Jose Cuervo θα φροντίζει να «πίνουμε σαν Μεξικάνοι» την καλύτερη μαργαρίτα της πόλης!

Παράλληλα οι «Amigos» των social media θα έχουν την ευκαιρία, ψηφίζοντας στη σελίδα των Amigos στο Facebook το καλύτερο πιάτο που έχουν δοκιμάσει στο Amigos της Νέας Σμύρνης, να κερδίσουν το δικό τους τραπέζι για 2 άτομα όπου «θα τρώνε σαν Μεξικάνοι» για 10 ΗΜΕΡΕΣ, ΔΩΡΕΑΝ! (info: facebook.com/amigos.gr)

Ετοιμαστείτε να «ζήσουμε μαζί την αυθεντική Μεξικάνικη εμπειρία»…των Amigos!

Amigos Mexican restaurants bar

Νέα Σμύρνη, [Mεγ.Αλεξάνδρου 70, Τ.Κ. 17122, Τηλ.: 2109332220, Φαξ: 2109332228, email: info@amigos.gr]

Γλυφάδα, [Kύπρου 65Α, Τ.Κ 16674, Τηλ.: 2108983167, Φαξ: 2108943236, email: info@amigos.gr]

 

www.amigos.gr

Ροή Ειδήσεων