Εύβοια: Παιδιά έπεσαν στο κενό από μπαλκόνια σπιτιών – 2 περιστατικά σε λίγες ώρες!

Εύβοια: Παιδιά έπεσαν στο κενό από μπαλκόνια σπιτιών – 2 περιστατικά σε λίγες ώρες!

Οι ανήλικοι, ηλικίας 13 και 16 ετών, δεν κινδυνεύουν ευτυχώς.

Τυχερά μέσα στην ατυχία τους στην Εύβοια, στάθηκαν δύο παιδιά που βρέθηκαν στο κενό από μπαλκόνια. Οι συνθήκες των ατυχημάτων μένει να αποσαφηνιστούν. Το ευχάριστο είναι πως οι ανήλικοι, ηλικίας 13 και 16 ετών, δεν κινδυνεύουν.

Οι γιατροί τους έκαναν μια σειρά από εξετάσεις και τα αποτελέσματα ήταν καθησυχαστικά. Στο πλευρό των δύο μαθητών, βρίσκονται από την πρώτη στιγμή οι γονείς τους, που ήδη έχουν καταθέσει όλα όσα γνωρίζουν, στους άντρες της αστυνομίας.

16χρονος μαθητής έχασε την ισορροπία του στο μπαλκόνι του σπιτιού του

Το μεσημέρι της Πέμπτης (23/5/2024) στο Γυμνό Ευβοίας, ένας 16χρονος μαθητής έχασε την ισορροπία του στο μπαλκόνι του σπιτιού του, στο 2ο όροφο, και έπεσε στο κενό. Άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο ΓΝ Χαλκίδας. Τα αίτια του ατυχήματος εξετάζει το Αστυνομικό Τμήμα Ερέτριας.

13χρονος έπεσε από μπαλκόνι νεοανεγειρόμενης οικοδομής

Το δεύτερο περιστατικό σημειώθηκε, την ίδια μέρα στο Αφράτι Χαλκίδας, με έναν 13χρονο, να πέφτει από μπαλκόνι νεοανεγειρόμενης οικοδομής. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε το παιδί στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, με τις πρώτες πληροφορίες, λένε ότι δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Τα αίτια του ατυχήματος εξετάζει το Α.Τ Χαλκίδας.

Διαβάστε επίσης:

Παύση λειτουργίας για τα σχολεία στις Ευρωεκλογές: η επίσημη απόφαση – τι θα γίνει με τα ιδιωτικά;

Μεγάλη αλλαγή για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς από τη νέα χρονιά – πόσες επιπλέον θέσεις θα ανοίξουν

Πανελλήνιες 2024: Μεγάλο κενό μεταξύ των μαθημάτων – ο λόγος