“Έχω μετανιώσει που δεν εμβολιάστηκα” λέει ο 39χρονος πατέρας 2 παιδιών μέσα από το νοσοκομείο

"Έχω μετανιώσει που δεν εμβολιάστηκα" λέει ο 39χρονος πατέρας 2 παιδιών μέσα από το νοσοκομείο

“Έχω μετανιώσει που δεν εμβολιάστηκα” λέει ο 39χρονος πατέρας 2 παιδιών μέσα από το νοσοκομείο

Αμέτρητα είναι τα παιδιά που από την αρχή της πανδημίας μέχρι σήμερα έχουν χάσει κάποιον γονιό εξαιτίας της Covid. Περισσότεροι, ευτυχώς, είναι οι νέοι γονείς που κατάφεραν να  βγουν από το νοσοκομείο νικητές.

Ένας από αυτούς ελπίζουμε να είναι ο 39χρονος Θανάσης, από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος είναι και πατέρας δύο παιδιών. Μέσα από το νοσοκομείο «Παπανικολάου» στο οποίο νοσηλεύεται περιγράφει την κατάστασή του στο STAR και στέλνει το δικό του μήνυμα.

Τα συμπτώματα που τον οδήγησαν στο νοσοκομείο

«Νοσηλεύομαι 6η μέρα, αλλά ταλαιπωρούμαι πολλές μέρες νωρίτερα με τον κορωνοϊό. Δεν το πήρα στα σοβαρά, είπα είναι μια ίωση» λέει αρχικά, σημειώνοντας ότι δεν είχε κάνει το εμβόλιο και τώρα το έχει μετανιώσει. Η ίωση όχι μόνο δεν πέρασε, αλλά τον οδήγησε στο νοσοκομείο. Πλέον προσπαθεί να αναπνεύσει φορώντας μάσκα οξυγόνου.

«Δεν έκανα το εμβόλιο όχι γιατί είμαι αρνητής, θα το έκανα, αλλά δεν “σκόνταψα” κιόλας που λένε να το κάνω. Δεν το είχα δηλαδή πρώτη ανάγκη. Η αλήθεια είναι ότι είχα σκοπό να το κάνω, αλλά άργησα. Έτσι λοιπόν ξεκίνησα με πήρε η κάτω βόλτα.

Πήγα στο νοσοκομείο της Κατερίνης πρώτα, μπήκα βγήκα κάνα δυο φορές και τελικά την τρίτη φορά πήγα στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο» πρόσθεσε.

Η φωνή των παιδιών του τού δίνει δύναμη

Ο Θανάσης είναι πατέρας δύο παιδιών και η φωνή τους όταν τον καλούν είναι αυτή που του δίνει δύναμη. «Έχω δυο παιδάκια 10 και 8 ετών, με παίρνουν κάθε μέρα στο Viber. Τα βλέπω και περιμένουν να γυρίσω στο σπίτι μας.

Τίποτα άλλο δε σε νοιάζει όταν είσαι εδώ μέσα, μόνο να βγεις και να δεις τα παιδάκια σου. Μετά από τέτοια εμπειρία, τεράστια, μεγάλη, όχι απλώς το προτείνω ανεπιφύλακτα έχω μετανιώσει που δεν το έχω κάνει ο ίδιος», καταλήγει ο 39χρονος.

 

Διαβάστε ακόμα:

Σέρρες: 44χρονος καθηγητής, πατέρας 3 παιδιών “έφυγε” από κορωνοϊό – Είχε υπογραψει να μην διασωληνωθεί

Θεσσαλονίκη: “Έφυγε” από κορωνοϊό 44χρονος πατέρας 5 παιδιών

Θλίψη στη Λαμία: “Έσβησε” από κορωνοϊό 53χρονος πατέρας τεσσάρων παιδιών

 

Ροή Ειδήσεων