Ευδοκία Ρουμελιώτη: “Δεν προχώρησε τελικά η υιοθεσία του δεύτερου παιδιού”

Ευδοκία Ρουμελιώτη: “Δεν προχώρησε τελικά η υιοθεσία του δεύτερου παιδιού”

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη τον Οκτώβριο του 2018 είχε αποκαλύψει ότι αποφάσισαν από κοινού με το σύζυγό της, Νικηφόρο Χαραγκιώνη, να υιοθετήσουν ένα αγοράκι. Άνοιξαν την αγκαλιά τους και έδωσαν απλόχερα στον μικρό Μάριο, έτσι τον βάφτισαν, μια οικογένεια.

Τον περασμένο Δεκέμβριο σε συνέντευξή της αποκάλυψε πως έναν χρόνο μετά, η διαδικασία της υιοθεσίας του παιδιού δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί πλήρως, παρόλο που αυτό ζει εδώ και τρία χρόνια μαζί της και με ολόκληρη την οικογένειά τους. Πιο συγκεκριμένα είχε δήλωσει:

Δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η υιοθεσία, είμαι ανάδοχη μητέρα. Οπότε όλο αυτό μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή. Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβεί… Αν δεν έχει η ολοκληρωθεί η υιοθεσία ενός παιδιού, ποτέ δεν ξέρεις. Φυσικά και έχω πολύ θυμό. Οπότε δεν μπορώ να ξέρω… Ελπίζω, αλλά δεν μπορώ να ξέρω. Εκ των υστέρων θα σου πω ότι μετάνιωσα (που το δημοσιοποίησα). Πολύ. Που μίλησα γι’ αυτό. Εμείς οι ηθοποιοί είμαστε ρομαντικοί και θέλουμε να μιλάμε για όσα κάνουμε. Το είπα αφού είχαν περάσει δύο χρόνια, γιατί ήλπιζα ότι όλο αυτό το πράγμα θα μπορούσε να επηρεάσει κι άλλους ανθρώπους και να… Επηρέασε δυο άτομα κι αυτό ήταν πολύ θετικό, αλλά εμάς, μας κούρασε, μας ενόχλησε και τελικά ένιωσα ότι έβαλα σε μια δοκιμασία την οικογένειά μου. Ακόμη κι αν το παιδί αυτό δεν μείνει τελικά σ’ εμάς και αν δεν ολοκληρωθεί η υιοθεσία, γιατί υπάρχει και αυτή η περίπτωση… Για μένα αυτό το παιδί είναι… Αυτά τα τρία χρόνια που έζησα μαζί του, είναι παιδί μου.”

“Δεν προχώρησε η υιοθεσία του παιδιού. Ελπίζω όμως να κάνω ένα κοριτσάκι”

Σήμερα η ηθοποιός δήλωσε στην κάμερα πρωινή τηλεοπτικής εκπομπής ότι τελικά δεν ολοκληρώθηκε η υιοθεσία του παιδιού. Ειδικότερα, ανέφερε ότι  «Δεν υιοθετήθηκε τελικά το παιδί. Δημιουργήθηκαν πάρα πολλά θέματα. Έχει τελειώσει δύσκολα αυτή η ιστορία δύσκολα. Ακόμα ελπίζω όμως ότι θα κάνω ένα κορίτσι. Κάνω τα πάντα να πείσω τον άντρα μου ότι πρέπει να κάνει μία κόρη και ότι θα αλλάξει η ζωή του. Έχω μπροστά μου ένα χρόνο ακόμη να κάνω την προσπάθειά μου».