Fam Fiesta: Τα πιο γιορτινά Σάββατα έρχονται στην Αθήνα από το KIDOT

Fam Fiesta: Τα πιο γιορτινά Σάββατα έρχονται στην Αθήνα από το KIDOT

Το Fam Fiesta (Family Fiesta) έρχεται φέτος να συστήσει στο κοινό της Αθήνας τα πιο γιορτινά Σάββατα  για το παιδί και ολόκληρη την οικογένεια!

Παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο κοινό της Αθήνας με την δημιουργία τριών μοναδικών γιορτινών projects μετατρέποντας τα Σάββατα της πρωτεύουσας σε πραγματική fiesta για όλη την οικογένεια.

Η ομάδα του KIDOT (Kids of Tomorrow) Festival ξαναχτυπά!

‘Eχοντας για ακόμα μια φορά την προσοχή της στραμμένη στα πελώρια χαμόγελα των παιδιών του αύριο αλλά και στις ανάγκες και τα θέλω της σύγχρονης οικογένειας, η ομάδα του KIDOT επιχειρεί να προσφέρει  μια ολιστική εμπειρία γεμάτη παιχνίδι και ψυχαγωγία σε επισκέπτες όλων των ηλικιών, δημιουργώντας ένα ασφαλές και κατάλληλο  πλαίσιο ελεύθερης και δημιουργικής έκφρασης.

Πρόκειται για ένα εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό project με κεντρικούς άξονες την βιωματική εκπαίδευση και την ψυχαγωγία, το οποίο προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να γνωρίσουν σε κάθε συνάντηση μία ποικιλία θεματικών.

Το Fam Fiesta έρχεται την άνοιξη του 2019 έχοντας ήδη ανακοινώσει τις ημερομηνίες των πρώτων γιορτινών συναντήσεων!

Οι μέρες που επιλέχθηκαν για την διεξαγωγή των Fam Fiesta είναι το Σάββατο για την Αθήνα και η Κυριακή για την Θεσσαλονίκη, μέρες ιδιαίτερες για όλους μας˙μέρες ξεκούρασης και ξεγνοιασιάς αφιερωμένες στα αγαπημένα μας πρόσωπα!

Οι χώροι που θα φιλοξενήσουν όλες τις συναντήσεις των Fam Fiesta είναι τα Toms Flagship Stores σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, χώροι στα κεντρικότερα σημεία των δύο πόλεων με πολυάριθμες δυνατότητες, φιλικοί προς το παιδί και την οικογένεια, με εύκολη πρόσβαση για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών.

Εργαστήρια παιδαγωγικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα, εκπαιδευτικές δραστηριότητες, δράσεις και παιχνίδια συνεργασίας και αλληλεπίδρασης μεταξύ των μελών της οικογένειας, θεατρικές παραστάσεις, παρουσιάσεις και παράλληλα events, family market προϊόντων και υπηρεσιών, λαχταριστά σνακ και δροσερά ροφήματα, μουσική καθώς και ξέφρενα πάρτι ντύνουν τις μαγικές μας συναντήσεις, τα γιορτινά μας Σαββατοκύριακα αφιερωμένα όλα στην οικογένεια!

Τρία γιορτινά Σάββατα

Τρία  family project πραγματική fiesta!

  • Σάββατο   30/3       
  • Σάββατο      20/4         
  • Σάββατο     18/5

Δράσεις των Fam Fiesta:

  • Fam Fiesta Workshops
  • Fam Fiesta Side Events
  • Fam Fiesta Market AllDay Events
  • Food & Drinks Bar

TOMS

Πλατεία Μητροπόλεως 8, Αθήνα

Σε ποιους απευθύνεται η Fam Fiesta;

Fam Fiesta ή αλλιώς μια γιορτή για ολόκληρη την οικογένεια!

Τα Fam Fiesta απευθύνονται σε παιδιά από βρεφική ηλικία μέχρι και 12 ετών καθώς και σε ενήλικες, φιλοξενώντας δραστηριότητες αλληλεπίδρασης και συνεργατικότητας μεταξύ διαφόρων ηλικιών.

Υλοποιώντας δράσεις και παιχνίδια γονέα-παιδιού, τα Fam Fiesta δίνουν την δυνατότητα στους μικρούς μας φίλους να παρασύρουν ολόκληρη την οικογένεια σε μια γιορτή ψυχαγωγίας και έκφρασης ενώ μέσα από τα συμμετοχικά events δίνεται η ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να διασκεδάσουν παρέα, κλείνοντας την κάθε όμορφη συνάντηση και ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την επόμενη φανταστική fiesta!

Κατά την διάρκεια όλων των Fam Fiesta θα λειτουργούν στον χώρο διεξαγωγής lounge και χώροι ενηλίκων, food & drink bar, family market / allday event καθώς και χώροι απασχόλησης και δραστηριότητας για τους πολύ μικρούς επισκέπτες μας.

Πώς μπορείτε να λάβετε μέρος

Οι διοργανωτές του Fam Fiesta προσκαλούν επαγγελματίες, ομάδες, εταιρίες και συλλόγους, οι οποίοι αναπτύσσουν την επαγγελματική τους δραστηριότητα παρέχοντας προϊόντα και υπηρεσίες σε παιδιά και σε ολόκληρη την οικογένεια, να γίνουν κομμάτι των μεγάλων αυτών γιορτών συμμετέχοντας σε μια ή περισσότερες κατηγορίες δράσεων (Fam Fiesta Workshops, Fam Fiesta Side Events, Fam Fiesta Market ή/και AllDay Events).

Συμμετέχοντας στα Fam Fiesta Workshops, στα Fam Fiesta Side Events, στο Fam Fiesta Market ή/και στα AllDay Events δίνετε την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους επισκέπτες των Fam Fiesta να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες και τις δράσεις σας, να σας γνωρίσουν μέσα από τα συμμετοχικά εργαστήρια, τις βιωματικές δραστηριότητες, τις παραστάσεις και τα shows καθώς και να δοκιμάσουν και να προμηθευτούν τα προϊόντα σας.

Παράλληλα, παίρνοντας μέρος στα Fam Fiesta υποστηρίζετε το εγχείρημα της ομάδας του KIDOT να εγκαθιδρύσει και να μετατρέψει σε θεσμό αυτές τις συναντήσεις παιχνιδιού και ψυχαγωγίας , αυτές τις όμορφες γιορτές για το παιδί και την οικογένεια, προβάλλοντας υπηρεσίες, δράσεις και προϊόντα που προάγουν την αλληλεπίδραση μεταξύ παιδιού και οικογένειας και προσδίδουν ποιότητα στην καθημερινότητα μικρών μα και μεγάλων!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τους πιθανούς τρόπους συμμετοχής και συνεργασίας;

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή σας κάνετε κλικ στο www.famfiesta.gr ή στο www.kidotfestival.com

Για να βρείτε τη φόρμα συμμετοχής εκθέτη  στο εδώ

Και για ακόμη περισσότερες πληροφορίες, είμαστε στη διάθεσή σας μέσω email στο [email protected] και τηλεφωνικά στο 2313 036 708.