Φέτος οι Γιορτές γίνονται πιο χαρούμενες στο Mare West

Φέτος οι Γιορτές γίνονται πιο χαρούμενες στο Mare West

Οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις ξεκινούν στο εμπορικό πάρκο Mare West στην Κόρινθο και ανεβάζουν την αγωνία μας για τα Χριστούγεννα στα ύψη.

Ένας μαγευτικά διαδραστικός κόσμος ζωντανεύει αυτά τα Χριστούγεννα στο Mare West καθώς το εμπορικό πάρκο έχει ετοιμάσει για φέτος μία σειρά από συναρπαστικές δράσεις για μικρούς και μεγάλους στις στολισμένες εγκαταστάσεις του από 15 Δεκεμβρίου μέχρι και τις 4 Ιανουαρίου!

Αυτά τα Χριστούγεννα στο Mare West, το αγαπημένο εμπορικό πάρκο της Κορίνθου, έχουν κάτι για όλους! Για τους μικρούς επισκέπτες, η παράδοση της διασκέδασης συνεχίζεται και φέτος, με μία εντυπωσιακή Candyland, την απίθανη Χριστουγεννιάτικη χώρα των ζαχαρωτών. Με δωρεάν είσοδο, οι νεαροί φίλοι του εμπορικού πάρκου θα συναντούν τον Άγιο Βασίλη και τα ξωτικά του, θα απολαμβάνουν εργαστήρια κατασκευών, face painting, θεατρικά δρώμενα αλλά και δημιουργικά show που θα τους μείνουν αξέχαστα.

Για τα μεγαλύτερα «παιδιά» το Mare West φέτος προσφέρει μία ξεχωριστή Virtual Reality εμπειρία! Ένα ταξίδι στον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας με τα πιο προηγμένα διαδραστικά παιχνίδια σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην καρδιά του Mare West. Ζωγραφική στο «σύμπαν», παιχνίδια ρυθμού και κίνησης, υποθαλάσσιες εμπειρίες με μερικά από τα πιο εντυπωσιακά είδη στον πλανήτη, fruit ninja, πειράματα, η τέχνη του Van Gogh, όλα ζωντανεύουν στα παιχνίδια Virtual Reality, και ταξιδεύουν τους επισκέπτες σε μία άλλη διάσταση!

Η διασκέδαση όμως φέτος στο Mare West δεν σταματά

Οι επισκέπτες του εμπορικού πάρκου θα μπορούν απολαύσουν ζωντανή μουσική από τους Vanilla Swing στις 16, 23, 24 και 30 Δεκεμβρίου στον εντυπωσιακά στολισμένο χώρο εστίασής μας. Jazz ρυθμοί και χριστουγεννιάτικα τραγούδια θα μας βάλουν όλους στο πνεύμα των γιορτών, με κέφι, χαμόγελο και πολύ ρυθμό!
Το εορταστικό πρόγραμμα του Mare West θα ξεκινήσει στις 15 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 4 Ιανουαρίου ενώ τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά και τις τρεις τελευταίες Κυριακές του έτους, 16, 23 και 30 Δεκεμβρίου, για να απολαύσουν όλοι τις αγορές και την βόλτα τους καθ΄ όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου.

Το Mare West, με ένα ξεχωριστό πρόγραμμα, καλωσορίζει την πιο όμορφη εποχή του χρόνου και καλεί μικρούς και μεγάλους να μπουν στο κλίμα των ημερών με τις μοναδικές δράσεις που έχει ετοιμάσει για αυτούς. Φέτος τα Χριστούγεννα μην πας μακριά… οι πιο χαρούμενες γιορτές είναι στο Mare West!

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων εδώ.

***Τα καταστήματα του Mare West θα είναι ανοιχτά και τις τρείς τελευταίες Κυριακές του Δεκεμβρίου.

Mare West

5ο χλμ Παλαιάw Ε.Ο. Κορίνθου Πατρών, Αρχαίο Λιμάνι

Τηλ. Επικοινωνίας: 27410-25374

Ροή Ειδήσεων