Φέτος τα Χριστούγεννα θα έχουν την πιο σοκολατένια γεύση χάρη στην Δωδώνη!

Φέτος τα Χριστούγεννα θα έχουν την πιο σοκολατένια γεύση χάρη στην Δωδώνη!

Επιστρατεύοντας την εμπειρία της στην απόλαυση, η Δωδώνη δημιούργησε φέτος προϊόντα σοκολάτας μοναδικής ποιότητας που υπόσχονται να κάνουν τα Χριστούγεννα όλων μας πιο γλυκά.

Τα νέα, σοκολατένια της προϊόντα ξεχωρίζουν για την εξαιρετικά εκλεπτυσμένη γεύση τους, διατίθενται στα καταστήματα Δωδώνη, καταστήματα chillbox, καθώς και σε επιλεγμένα delicatessen, κάβες και ζαχαροπλαστεία.

Απολαύστε τα σκέτα, ή χρησιμοποιήστε τα για να ετοιμάσετε τις αγαπημένες σας Χριστουγεννιάτικες, σοκολατένιες συνταγές.

Σε έναν υπέροχο χώρο που μύριζε Χριστούγεννα, η αγαπημένη σεφ Ντίνα Νικολάου, παρουσίασε όλες τις νέες σοκολάτες Δωδώνη σε δημοσιογράφους και food bloggers.

Υποδέχτηκε τους εκλεκτούς καλεσμένους στο χώρο σεμιναρίων του Yoleni’s και τους τύλιξε με τη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και τη μεθυστική μυρωδιά φρεσκοψημένων σοκολατένιων πειρασμών!

Ο πρωταγωνιστής της βραδιάς, οι νέες σοκολάτες Δωδώνη, ήταν η έμπνευση για μια σειρά από μοναδικές συνταγές που η Ντίνα Νικολάου ετοίμασε μπροστά στα μάτια των καλεσμένων της: cupcakes γεμιστά με πραλίνες Δωδώνη, τούρτα full chocolate Δωδώνη και ρόφημα γαλλικής, ζεστής σοκολάτας.

Ο πάγκος γέμισε υπέροχες σοκολατένιες δημιουργίες που ενθουσίασαν τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι τις απόλαυσαν, παρακολούθησαν την εκτέλεση και πήραν μαζί τους και τις συνταγές!