Γιαννακοπούλου – Μουμούρης: Με τις 3 κόρες τους πραγματοποίησαν και φέτος το τάμα στην Παναγία της Τήνου

Γιαννακοπούλου – Μουμούρης: Με τις 3 κόρες τους πραγματοποίησαν και φέτος το τάμα στην Παναγία της Τήνου

Η Νάντια Γιαννακοπούλου και ο Μάξιμος Μουμούρης έχουν δημιουργήσει μια όμορφη και αγαπημένη οικογένεια με τις 3 κόρες τους να αποτελούν το ωραιότερο επιστέγασμα της αγάπης τους.

Το ζευγάρι μαζί με τα κορίτσια του υλοποίησε και φέτος για ένατη χρονιά το τάμα που έχει κάνει να πηγαίνουν οικογενειακώς μια φορά τον χρόνο στην Παναγία της Τήνου.

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ δημοσίευσε μία φωτογραφία με τα τρία κορίτσια και τον Μάξιμο Μουμούρη στον προαύλιο χώρο του ναού. Μαζί τους ταξίδεψαν και η αδερφή της πολιτικού με τα δικά της παιδιά.

Η ανάρτηση για το τάμα στην Παναγία της Τήνου

«Κάθε καλοκαίρι εδώ και εννιά χρόνια ερχόμαστε αδιάλειπτα να εκπληρώσουμε το Τάμα μας, εδώ στην Παναγιά της Τήνου.

Κάθε χρόνο η ίδια συγκίνηση, η ίδια ιεροτελεστία, η ίδια κατάνυξη, η ίδια χαρά.

Καλό μήνα σε όλες και όλους.» έγραψε η Νάντια Γιαννακοπούλου στον λογαριασμό της στο Instagram.

Οι κόρες του ζευγαριού, Κατερίνα, Ιωάννα και Γκρατσιέλα, είναι φέτος 15, 13 και 10 ετών αντίστοιχα, έχουν μεγαλώσει αρκετά και έχουν πάρει χαρακτηριστικά και από τους δύο γονείς τους.

Μάξιμος Μουμούρης: «Για τις κόρες μου είμαι πιο πολύ μαμά από ότι μπαμπάς»

Ο Μάξιμος Μουμούρης, μιλώντας σε συνέντευξή του τον περασμένο Οκτώβρη στην εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» μεταξύ άλλων είπε ότι πλέον παρακαλάει τις δύο μεγάλες να έρθουν να τον δουν στο θέατρο. Στο δίλημμα εάν μαζί τους είναι περισσότερο μπαμπάς ή μαμά απάντησε:

«Με τις κόρες μου είμαι πιο πολύ μαμά παρά μπαμπάς. Μαγειρεύω, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Μου αρέσει να τις φροντίζω, ίσως είναι ένα ένστικτο μητρικό πιο πολύ αυτό ή είναι αυτό που μου έλειπε εμένα όταν ήμουν μικρός, γιατί έχασα νωρίς τη μητέρα μου. Οπότε τώρα βρίσκω τώρα τον χρόνο και τον τρόπο να το κάνω».

 

Διαβάστε επίσης:

Burrata: Ιδέες για υπέροχα δροσιστικά καλοκαιρινά πιάτα που θα ενθουσιάσουν όλη την οικογένεια

ΗΠΑ: Εγκρίθηκε το πρώτο χάπι για την επιλόχειο κατάθλιψη – Διαθέσιμο ως το τέλος της χρονιάς

Δύο στα τρία παιδιά στην Ευρώπη έχουν υποστεί «σεξουαλική βλάβη» στο διαδίκτυο – Τι συμβουλεύουν οι ειδικοί για την προστασία τους

Ροή Ειδήσεων