Γίνεται καλοκαίρι χωρίς κουνούπια; Με Vapona γίνεται!

Γίνεται καλοκαίρι χωρίς κουνούπια; Με Vapona γίνεται!

Ήλιος, θάλασσα, καλοκαίρι και… κουνούπια; Όχι πια, αφού η Vapona – ο ειδικός στα έντομα – είναι δίπλα μας κάθε στιγμή, για να μας χαρίσει ένα ανέμελο καλοκαίρι χωρίς ενοχλήσεις από κουνούπια ή άλλους ανεπιθύμητους «επισκέπτες».

Η νέα digital καμπάνια της Vapona «Μην ενοχλείστε» μας υπενθυμίζει πως η πλήρης σειρά εντομοκτόνων της Vapona είναι ο No. 1 σύμμαχος για να ζήσουμε μία ανέμελη ζωή χωρίς ενοχλήσεις από τα έντομα.

Αφού λοιπόν τα έντομα, χάρη στη Vapona, δεν μπορούν πια να μας ενοχλούν, έπρεπε να βρουν άλλη ασχολία H αρχή έγινε με τον Σαλβατόρε το σκόρο. Αφου δεν μπορούσε πια να τρυπώνει στη ντουλάπα και τα ρούχα μας, έγινε ράφτης.

Πλέον, και πιο συγκεκριμένα το διάστημα 14-21 Ιουλίου, ήρωας της καμπάνιας είναι η Λούπυ το κουνούπι, αφού θα είναι η πρωταγωνίστρια του online διαγωνισμό στον λογαριασμό της Vapona στο Facebook. Αφού δεν μπορεί πια να μας τσιμπήσει, για να διατηρήσει τις κοινωνικές επαφές της έγινε δημοσκόπος. Καλεί το κοινό να απαντήσει «Ποια Παγκόσμια Hμέρα γιορτάζουμε κάθε χρόνο στις 20 Αυγούστου». Η σωστή απάντηση θα ανακοινωθεί στις 21 Ιουλίου, και οι νικητές θα κερδίσουν πλούσια δώρα Vapona!

To προϊόν «πρωταγωνιστής» για την προστασία από τα κουνούπια είναι η ηλεκτρική συσκευή Vapona με ρυθμιστή έντασης και 5 σε 1 οφέλη, η οποία σε συνδυασμό με τα Vapona εντομοαπωθητικά σώματος παρέχουν πλήρη και αποτελεσματική προστασία μέσα και έξω από το σπίτι!

Επιπλέον της facebook σελίδας, οι καταναλωτές μπορούν να ενημερωθούν για τους ανεπιθύμητους καλοκαιρινούς «επισκέπτες», μέσα από το site www.vapona.gr ενώ την ίδια στιγμή μπορούν να επωφεληθούν από τις καλοκαιρινές προσφορές στα προϊόντα Vapona σε όλα τα καταστήματα.

Φέτος το καλοκαίρι «Μην ενοχλείστε»

 

Ροή Ειδήσεων