Γιώργος Καραμίχος: «Δεν είχα για χρόνια την άδεια να δω το παιδί μου – Πέρασα πράγματα που δεν εύχομαι ούτε στον εχθρό μου»

Γιώργος Καραμίχος: «Δεν είχα για χρόνια την άδεια να δω το παιδί μου – Πέρασα πράγματα που δεν εύχομαι ούτε στον εχθρό μου»

Ο Γιώργος Καραμίχος προχώρησε σε μια εξομολόγηση που αφορά την προσωπική του ζωή, δείχνοντας πόσο πικραμένος είναι για γεγονότα που δεν εξαρτιόνταν από τη δική του θέληση.

Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε ότι δεν είχε την άδεια να δει την κόρη του, τα πρώτα της χρόνια.

«Στην πορεία της εγκυμοσύνης, επειδή δεν ήμασταν πια μαζί, δεν ήταν εύκολα. Ήταν πάρα πολύ δύσκολα γιατί χωρίσαμε σε κάποιους μήνες και ξαφνικά άλλαξε εντελώς η νοοτροπία στη σχέση μας. Ήταν δύσκολα, δηλαδή πέρασα πράγματα που δεν εύχομαι ούτε στον εχθρό μου», είπε ο Γιώργος Καραμίχος.

Γ. Καραμίχος: “Για χρόνια δεν μπορούσα να δω το παιδί”


«Το παιδί πια το χαίρομαι πάρα πολύ, τα τελευταία χρόνια, τότε όμως ήταν με πολλές δυσκολίες. Για χρόνια δεν είχα την άδεια να το δω, βέβαια. Υπάρχει και μια νομοθεσία στην Ελλάδα που δεν βοηθάει καθόλου στη συνεπιμέλεια και προστατεύει, που καλά κάνει σε έναν βαθμό, αλλά ένα παιδί πολύ εύκολα ο γονιός, που είναι κοντά του, μπορεί να το χειριστεί. Δηλαδή και να πας και δικαστικά και να πάρεις την απόφαση, αν πας να δεις το παιδί και το παιδί δεν θέλει να σε δει; Τι θα κάνεις; Ό,τι και να είναι άλλος γονιός, εκτός αν είναι κακοποιητικός ή κάτι τέτοιο, δεν έχει το δικαίωμα να τον στερείς από το παιδί», πρόσθεσε.


«Το παιδί έχει επιλέξει αυτούς τους γονείς και χρειάζεται και τους δυο γονείς. Ακόμα και αν είναι σκοτεινός πιο πολύ ο ένας από τους δυο γονείς, το παιδί έχει ανάγκη να δει την μαμά και τον μπαμπά του. Δεν υπάρχει ο ιδανικός γονέας, όλοι κάνουμε τη δουλειά μας» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Καραμίχος.

Διαβάστε επίσης:

Καραμίχος: «Δεν είχα δικαίωμα να βλέπω το παιδί μου – Όλα είναι υπέρ της μητέρας, για τον πατέρα όχι» (video)

Ροή Ειδήσεων