Γιορτή του Πατέρα: Η Μέριμνα μάς προσκαλεί να ανεβάσουμε το νέο της σποτ

Γιορτή του Πατέρα

Γιορτή του Πατέρα: Η Μέριμνα μάς προσκαλεί να ανεβάσουμε το νέο της σποτ

Η Μέριμνα, με αφορμή τη Γιορτή του Πατέρα, την Κυριακή 16 Ιουνίου, προσκαλεί όλες/ους να γιορτάσουν την ημέρα με τη συμμετοχή τους στην εκστρατεία «Το πένθος μας αφορά όλους» και να ανεβάσουν το νέο της σποτ.

Η Μέριμνα με αφορμή την γιορτή του πατέρα παρουσιάζει το νέο της σποτ TO MHNYMA.

Το σποτ είναι κοινωνική προσφορά της βραβευμένης διαφημιστικής Soho Square Athens, σε παραγωγή Foss Productions σε σκηνοθεσία του ταλαντούχου κύριο Θάνο Μήτσιο και  Executive Producer τον κύριο Μιχάλη Αλεξάκη. Το σποτ ξεδιπλώνει πώς μία έφηβη βιώνει την απώλεια του πατέρα της. Η Μέριμνα με αυτόν τον τρόπο θέλει να περάσει το μήνυμα ότι ενώ η απώλεια δεν μπορεί να ξεπεραστεί, μπορεί να ενταχθεί στη ζωή μας.

Η απώλεια και η σοβαρή ασθένεια στη ζωή των παιδιών και εφήβων είναι οδυνηρά γεγονότα που επηρεάζουν βαθιά τη ζωή τους. Η Μέριμνα με τους εξειδικευμένους ψυχολόγους της βοηθά τα παιδιά να νιώσουν ανακούφιση, να μάθουν να αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά αυτές τις εμπειρίες και να προσαρμοστούν στις όποιες προκλήσεις, προλαμβάνοντας δυσκολίες προσαρμογής.

Στη διάδοση του μηνύματος, συμμετέχουν αφιλοκερδώς προσωπικότητες από διάφορους τομείς, οι οποίοι την Κυριακή, τιμώντας την Γιορτή του Πατέρα, ανεβάζουν το σποτ στα social media τους και μεταδίδουν το μήνυμα της Μέριμνας.

Παράλληλα η Μέριμνα καλεί όποιον θέλει να ανεβάσει το σποτ στα δικά του social media και να στείλει αν θέλει την e-κάρτα αγάπης στον πατέρα της καρδιάς του ώστε να βοηθήσει ένα παιδί που έχει χάσει τον πατέρα του.

Διαβάστε επίσης:

ΚΚΕ για θέματα Φυσικής: «Καταγγέλλουμε το υπουργείο Παιδείας για την επιλογή των θεμάτων»

«Ντράπηκε και η ντροπή», λέει γνωστός εκπαιδευτικός για τα θέματα της Φυσικής των ΓΕΛ

Καλοκαιρινά παιχνίδια για να βελτιωθεί ο λόγος και η ομιλία των παιδιών!

Ροή Ειδήσεων