Γιορτινά και ιδιαίτερα χτενίσματα για μικρά και μεγάλα κορίτσια!

Γιορτινά και ιδιαίτερα χτενίσματα για μικρά και μεγάλα κορίτσια!

Γιορτινά και ιδιαίτερα χτενίσματα για μικρά και μεγάλα κορίτσια!

Όσες μαμάδες έχουν κορίτσια θα καταλάβουν την ανάγκη μας να θέλουμε τα μαλλιά της κόρης μας να είναι άψογα.

Στην περίοδο των γιορτών μάλιστα η ανάγκη αυτή εντείνεται, αφού μας αρέσει να πειραματιζόμαστε και να δημιουργούμε στα κεφαλάκια των μικρών μας δεσποινίδων.

Δεν θα μπορούσαμε, λοιπόν, να αφήσουμε αυτές τις γιορτινές μέρες τα κορίτσια μας χωρίς κάποιο περίτεχνο χτένισμα, έτσι;

Συγκεντρώσαμε, λοιπόν, ορισμένες πολύ ιδιαίτερες και εντυπωσιακές προτάσεις για τις μικρές μας και τις μικρές σας. Δείτε τις και πάρτε ιδέες…

Πλεξίδα καρδιά

Ένα χτένισμα εύκολο και πολύ αγαπητό. Χωρίστε τα μαλλιά στα δυο και από το πίσω μέρος πλέξτε προς τα εμπρός γαλλικές πλεξίδες και λίγο πριν φτάσετε στο μέτωπο γυρίστε προς τα πίσω. Δέστε τις δυο πλεξίδες μαζί και αφήστε τα υπόλοιπα μαλλιά ελεύθερα.

Δείτε στο video βήμα βήμα το χτένισμα

Πλεξίδα διασταύρωση

Πλέξτε τα μαλλιά σε εξωτερικές πλεξίδες και διασταυρώστε τις ενώνοντάς τις με φιόγκους. Μπορείτε να αφήστε τα μισά μαλλιά ελεύθερα ή να τα πιάσετε όλα σε δυο πλεξίδες.

Δείτε στο video βήμα βήμα το χτένισμα

Κότσος τάρανδος

Τι πιο αστείο και επίκαιρο; Τυλίξτε τα μαλλιά της κόρης σας σε ένα ψηλό σινιόν με μπομπάρι και χρησιμοποιήστε φουρκέτες για τα μάτια, τη μύτη και τα κέρατα του τάρανδου.

Δείτε στο βίντεο βήμα βήμα το χτένισμα

https://youtu.be/B92WEBXwqKY

Στεφάνι

Πρόκειται για την κλασική πλεξίδα που τυλίγει το κεφάλι, απλώς αυτή τη φορά θα την στολίσετε λιγάκι με χριστουγεννιάτικες κορδέλες… Με ένα τσιμπιδάκι, αφού έχετε τελειώσει το πλέξιμο, περάστε την κορδέλα σε όλο το μαλλί.

Δείτε στο video το κλασικό χτένισμα

Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Η κόρη σας θα το λατρέψει και εσείς δεν θα αγχωθείτε καθόλου για το αν τα μαλλιά της λερωθούν με κάποιο ποτό ή φαγητό. Χωρίστε τα μαλλιά σε δυο κοτσίδες – η μια πάνω από την άλλη. Έπειτα χωρίστε την πάνω κοτσίδα σε τρία μέρη και αγκαλιάστε το μεσαίο μέρος τα άλλα δυο. Συνεχίστε έτσι μέχρι το τέλος και στολίστε την κοτσίδα σας με πομ πομ ή τσιμπιδάκια με σχέδια.

Δείτε στο παρακάτω video το χτένισμα βήμα βήμα.

Ροή Ειδήσεων