Γνωρίστε την 6χρονη Ναταλία που χορεύει σε ρυθμούς latin και μας μαθαίνει Tumbao!

Γνωρίστε την 6χρονη Ναταλία που χορεύει σε ρυθμούς latin και μας μαθαίνει Tumbao!

Με πατέρα τραγουδιστή από τη Βενεζουέλα και μητέρα δασκάλα χορού, η μικρή Νατάλια Σαντάνα, όχι μόνο τραγουδάει και χορεύει, αλλά «διδάσκει» και τις χορογραφίες της, μέσω του διαδικτύου!

«Από μωρό, την είχαμε μαζί μας στα μαθήματα που κάναμε με τον Πέδρο, το σύζυγό μου και είχε εξοικειωθεί με τη latin μουσική και το χορό. Μεγαλώνοντας, άρχισε να χορεύει και αυτή και να ενθουσιάζεται όλο και περισσότερο. Πριν από λίγους μήνες ξεκίνησε να κάνει δικά της βίντεο, μέσω των οποίων επιχειρεί να μάθει σε άλλα παιδιά να χορεύουν Tumbao!» λέει στο Infokids.gr η μητέρα της Ντέπυ Ορεστίδη.

Οικογενειακά μαθήματα εν μέσω καραντίνας

Κατά τη διάρκεια της καραντίνας, η οικογένεια Σαντάνα ξεκίνησε να ανεβάζει βίντεο με χορογραφίες Tumbao, στο Youtube, τα οποία είχαν τεράστια ανταπόκριση από τον κόσμο.

« Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος για όλους. Εμείς έτσι κι αλλιώς χορεύαμε στο σπίτι συνέχεια. Ήταν ένας ωραίος τρόπος να ξεφύγουμε και να περάσουμε ευχάριστα και οικογενειακά τον ελεύθερο χρόνο μας , που ήταν απεριόριστος! Με το σκεπτικό ότι όλα τα μέλη μιας οικογένειας μπορούν να συμμετέχουν σε κάτι τέτοιο, αρχίσαμε να ανεβάζουμε τα βιντεάκια μας στο You tube. Σε αυτά πρωταγωνιστικό ρόλο είχε η Νατάλια! Ενθουσιάστηκε με όλη τη διαδικασία και με την επαφή που είχαμε με τον κόσμο, καθώς πολλοί μας έστελναν και τα δικά τους βιντεάκια που βασίζονταν στις δικές μας χορογραφίες! Όλο αυτό το κάναμε δωρεάν, καθώς ήταν για όλους μία πολύ δύσκολη περίοδος και από οικονομικής πλευράς» , περιγράφει η Δέσποινα Ορεστίδη.

«Θέλει να γίνει πειρατίνα, μπαλαρίνα και δασκάλα χορού»

Η Νατάλια Σαντάνα είναι μόλις 6 ετών, μαθήτρια της πρώτης δημοτικού. Η μητέρα της μας λέει πως όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει πειρατίνα –μπαλαρίνα και ταυτόχρονα δασκάλα latin!

«Στα δικά της βίντεο, ξεδιπλώνει το ταλέντο της και προσπαθεί από τώρα να διδάξει! Μάλιστα κάνει και δικά της προγράμματα. Μιμείται τον μπαμπά της και εμένα και κάνει και υποτιθέμενους διαλόγους με τους μαθητές της! Τους δίνει οδηγίες για σωστά βήματα και σωστή στάση του σώματος στη χορογραφία, κάνει πως θυμώνει εάν δεν της βγαίνει κάτι όπως θα ήθελε, ενώ ανάμεσα στα ελληνικά της «πετάει» και ισπανικές λέξεις! Έχει πολλή πλάκα! Εκτός από το tumbao κάνει και μαθήματα ενδυνάμωσης», μας λέει γελώντας η Ντέπυ Ορεστίδη.

Απολαύστε τη μικρή Νατάλια να χορεύει! Οι κινήσεις της είναι απίθανες και όπως φαίνεται πως έχει πραγματικό ταλέντο!

*Της Κλέλιας Κλουντζού

Ροή Ειδήσεων