Γονείς προσοχή: 12χρονος έμεινε εγκεφαλικά νεκρός από παιχνίδι-πρόκλησης στο TikTok

Γονείς προσοχή: 12χρονος έμεινε εγκεφαλικά νεκρός από παιχνίδι-πρόκλησης στο TikTok

Ένα 12χρονο αγόρι από το Κολοράντο έμεινε εγκεφαλικό νεκρό αφού σύμφωνα με πληροφορίες συμμετείχε σε παιχνίδι-πρόκληση του TikTok, το οποίο καλεί όσους τολμούν να προσπαθήσουν να πνιγούν μέχρι να χάσουν τις αισθήσεις τους.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ο Joshua Haileyesus, βρέθηκε αναίσθητος στο μπάνιο του στις 22 Μαρτίου από τον δίδυμο αδερφό του. Αν και η ακριβής αιτία θανάτου του δεν έχει ακόμα αποσαφηνιστεί, η οικογένειά του είπε ότι πιστεύει πως προσπαθούσε να πνιγεί με ένα κορδόνι ως μέρος μιας πρόκλησης.

«Οι γιατροί μας είπαν πως είναι εγκεφαλικά νεκρός και δεν θα τα καταφέρει και πως πρέπει να προετοιμαζόμαστε για το χειρότερο σενάριο» είπε συντετριμμένος ο πατέρας του αγοριού, ενώ συμπλήρωσε πως εκείνος δεν χάνει τις ελπίδες του: «Είναι μαχητής, τον βλέπω να πολεμά και προσεύχομαι κάθε μέρα».

Ο ίδιος πρόσθεσε, ότι μερικές ημέρες πριν είχε ακούσει τους δύο γιους του να συζητούν πόση ώρα μπορούν να να κρατήσουν την ανάσα τους και να ανταγωνίζονται σε αυτό. Καλεί δε τους γονείς να προσέξουν ιδιαίτερα τα παιχνίδια με τα οποία παίζουν τα παιδιά τους.

Πηγή: newsweek.com

Ροή Ειδήσεων