Γράψε το δικό σου τραγούδι και πάρε μέρος στο 1ο School Band Contest Festival ενάντια σε κάθε μορφή βίας

Γράψε το δικό σου τραγούδι και πάρε μέρος στο 1ο School Band Contest Festival ενάντια σε κάθε μορφή βίας

Οι εκδόσεις Άγκυρα, με αφορμή την έκδοση του βιβλίου του Νίκου Μιχαλόπουλου με τίτλο «Θες να παίξουμε;», διοργανώνει το πρώτο θεματικό διαγωνιστικό φεστιβάλ μαθητικών συγκροτημάτων «Stop Bullying School Band Contest Festival» το οποίο σκοπεύει να γίνει θεσμός!

Το Stop Bullying School Band Contest Festival είναι ένα θεματικό διαγωνιστικό μουσικό φεστιβάλ για μαθητές, το οποίο διεξάγεται για πρώτη φορά στην Αθήνα. Μαθητές απ’ όλη την Ελλάδα θα ενώσουν το ταλέντο τους, θα δημιουργήσουν και θα παίξουν τη μουσική τους. Στο Stop Bullying School Band Contest Festival οι μαθητές πρωταγωνιστούν!

Στόχος είναι τo Stop Bullying School Band Contest Festival να ευαισθητοποιήσει, όσα περισσότερα παιδιά και νέους μπορεί, ώστε να ενεργοποιηθούν μέσα από τη μουσική και να αναλάβουν έναν ενεργό ρόλο ενάντια στην κάθε μορφή βίας, συμβάλλοντας έτσι για έναν κόσμο καλύτερο!

Όροι Διαγωνισμού:

1. Στο πλαίσιο του διαγωνισμού μπορούν να συμμετάσχουν μαθητές, ερασιτεχνικά συγκροτήματα ή ορχήστρες με χορωδία και solo φωνή ή ένα μουσικό όργανο και μια φωνή.
2. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να γίνουν οι δημιουργοί ενός τραγουδιού, διάρκειας 3 λεπτών, γράφοντας τη μουσική και τους στίχους (ελληνικά ή αγγλικά), με θέμα ενάντια στον ενδοσχολικό εκφοβισμό.
3. Το τραγούδι τους θα πρέπει να σταλεί μέχρι την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017 σε ένα ηλεκτρονικό αρχείο. Η κριτική επιτροπή θα τα ακούσει και θα τα αξιολογήσει. Τα 10 από αυτά θα διαγωνιστούν Live το Σάββατο 6 Μαΐου.

Γενικές Πληροφορίες:

1. Η ηχογράφηση των τραγουδιών μπορεί να γίνει με όποιο τρόπο διαθέτετε.
2. Ανεβάστε εδώ τα τραγούδια γράφοντας το όνομα του συγκροτήματος ή το όνομά σας και τον τίτλο του τραγουδιού (π.χ. Genesis-don’t cry.mp3) με το password stopbullyingdemo, σε οποιαδήποτε μορφή αρχείου ήχου (mp3, wma, aiff, wav) αρκεί να μη ξεπερνάνε τα 100ΜΒ.

Οι 5 πρώτοι διαγωνιζόμενοι που θα συγκεντρώσουν τη μεγαλύτερη βαθμολογία στο LIVE FESTIVAL θα συμμετάσχουν με το τραγούδι τους στο Cd που θα κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις ΑΓΚΥΡΑ με τίτλο: Ας ενώσουμε τις φωνές μας και ας τραγουδήσουμε όλοι μαζί: Stop Bullying!

Ροή Ειδήσεων