Η 10χρονη Κατερίνα στις θεραπείες της έντυνε τις κούκλες της με χειρουργικά γάντια -Σήμερα έχει δικό της ατελιέ!

Η 10χρονη Κατερίνα στις θεραπείες της για τη λευχαιμία έντυνε τις κούκλες της με χειρουργικά γάντια

Η 10χρονη Κατερίνα στις θεραπείες της έντυνε τις κούκλες της με χειρουργικά γάντια -Σήμερα έχει δικό της ατελιέ!

Αν το πιστέψεις πολύ, θα συμβεί. Αν συναντήσεις και νεράιδες στη διαδρομή, τότε είναι βέβαιο ότι με λίγη μαγεία και πίστη όλα είναι δυνατά!

Η 10χρονη Κατερίνα μπορεί πλέον με βεβαιότητα να το πιστεύει αυτό, αφού πέρασε από πυρός και σιδήρου κι όμως δεν έπαψε στιγμή να ελπίζει, να οραματίζεται και να δημιουργεί. Το κορίτσι στα 8 του χρόνια έδωσε σκληρή μάχη με την οξεία μυελογενή λευχαιμία και νίκησε. Η δημιουργικότητά ήταν σίγουρα αυτό που της έδινε δύναμη. Την ιστορία της φέρνει στο φως η Make a Wish Ελλάδος, με ένα βίντεο που μας φέρνει δάκρυα συγκίνησης.

Έντυνε τις κούκλες της με χειρουργικά γάντια

Σε ένα δωμάτιο νοσοκομείου, μετά τη διάγνωση, η Κατερίνα έβρισκε διέξοδο ντύνοντας τις κούκλες της με όποιο διαθέσιμο μέσο είχε, όπως τα χειρουργικά γάντια. Η δημιουργία τη βοηθούσε να εστιάζει στο «αύριο», όπου όλα θα ήταν ξανά φυσιολογικά κι εκείνη θα μπορούσε να εξελιχθεί σε μια ξακουστή σχεδιάστρια μόδας.

Όταν, λοιπόν, γνώρισε τις νεράιδες, αισθάνθηκε πως δεν ήταν διόλου τυχαία συνάντηση. Ήταν βέβαιη πως θα μπορούσαν να τη βοηθήσουν να κάνει το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του ονείρου της: έναν χώρο, με όλα τα απαραίτητα, για να σχεδιάζει και να ράβει ρούχα, το πρώτο της atelier! Τα είχε όλα σκεφτεί με κάθε λεπτομέρεια. Τι χρώματα θα επικρατήσουν, τι χρώμα θα ήθελε να είναι η ραπτομηχανή της, τι εξοπλισμό χρειάζεται, ακόμη και το αν θα έχει το παράθυρο κουρτίνα ή ρόλερ. Οι νεράιδες τα άκουσαν προσεκτικά και σημείωσαν τα πάντα!

Δείτε το συγκινητικό βίντεο:

Προσπάθησαν να δημιουργήσουν ένα studio που να αντανακλά όλη αυτή τη λάμψη της προσωπικότητας της και την αγάπη της για το design. Έδεσαν τα αγαπημένα της χρώματα, μίξαραν patterns και πρόσθεσαν ό,τι χρειάζεται μια νέα σχεδιάστρια: κούκλες ραπτικής, βιβλία σχεδίου και πατρόν, είδη σχεδίου, ψαλίδια, κλωστές, υφάσματα, τροχήλατες κρεμάστρες, ολόσωμο καθρέφτη και μια αναπαυτική πολυθρόνα για να υποδέχεται τα «μοντέλα» της.

Μόλις άνοιξε η πόρτα, η Κατερίνα έμεινε με το στόμα ανοιχτό! Αυτό που αντίκρισε, ξεπερνούσε κάθε φαντασία! Ήταν πολύ περισσότερο από αυτό που ήλπιζε. Ό,τι είχε φανταστεί, αλλά και ό,τι δεν είχε φανταστεί, όλα ήταν εκεί. Ένα studio πανέτοιμο να αγκαλιάσει τις ιδέες της. Ο ιδανικός χώρος για να περάσει κάθε της γραμμή «από το χαρτί στο showroom»! Δεν έχασε λεπτό: άρπαξε τους νέους της μαρκαδόρους και άρχισε να σχεδιάζει. Η αρχή είχε γίνει!

Διαβάστε ακόμα:

Η Mattel παρουσιάζει τη νέα σειρά κούκλες Πριγκίπισσες της Disney και ξετρελαίνει μικρά και μεγάλα κορίτσια!

Προληπτική ανάκληση για επισκευή προϊόντος από γνωστό κατάστημα με είδη σπιτιού

Λινού: «Τα παιδιά στο σχολείο μόνο με μάσκα και καθημερινά τεστ σε χώρους που συγκεντρώνεται κόσμος» (video)

Ροή Ειδήσεων