Η 14χρονη Αθανασία που διαγνώσθηκε με μελανοκυτταρικό όγκο, έφυγε για τη Γερμανία για να χειρουργηθεί

Η 14χρονη Αθανασία που διαγνώσθηκε με μελανοκυτταρικό όγκο, έφυγε για τη Γερμανία για να χειρουργηθεί

Η 14χρονη Αθανασία που διαγνώσθηκε με μελανοκυτταρικό όγκο, έφυγε για τη Γερμανία για να χειρουργηθεί

Πριν λίγες μέρες είχαμε δημοσιεύσει στο Infokids.gr την έκκληση για την οικονομική ενίσχυση της 14χρονης Αθανασίας που διαγνώσθηκε με μελανοκυτταρικό όγκο στο πίσω μέρος του ματιού της.

Μάλιστα, την έκκληση για το παιδί είχε πρωτοδημοσιεύσει η δήμαρχος Αμφίκλειας – Ελάτειας,Αθανασία Στιβακτή, ζητώντας από όλους να βοηθήσουμε ώστε να μεταφερθεί το παιδί στο Κέντρο όπου μπορεί η μικρή Αθανασία να γίνει καλά

Η μικρή Αθανασία με τις ευχές όλων μας έφυγε για τη Γερμανία

Το πανελλήνιο ανταποκρίθηκε στην έκκληση, το απαιτούμενο χρηματικό ποσό για να μπορέσει το παιδί να πάει στη Γερμανία προκειμένου να χειρουργηθεί συγκεντρώθηκε και όπως μάθαμε σήμερα, η 14χρονη έφυγε ήδη για το ταξίδι για την αποκατάσταση της υγείας της.

Την ευχάριστη είδηση ότι η 14χρονη Αθανασία, ξεκίνησε σήμερα το μεγάλο της ταξίδι για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του ESSEN στη Γερμανία, προκειμένου να υποβληθεί σε θεραπεία του μελανοκυτταρικού όγκου με τον οποίο διαγνώσθηκε, μετέφερε με ανάρτησή της η Δήμαρχος Αμφίκλειας – Ελάτειας Αθανασία Στιβακτή, που βοήθησε ιδιαίτερα στη δημοσιοποίηση του προβλήματος.

Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε την οικογένεια της μικρής

«Η ανταπόκριση του κόσμου στην έκκληση της οικογένειας και του Δήμου μας για οικονομική ενίσχυση ήταν άμεση και σημαντική! Συνεχίζουμε να στηρίζουμε τον αγώνα της οικογένειας και να αγκαλιάζουμε τη μικρή μας μαχήτρια συνεισφέροντας όσο μπορούμε», σημειώνει η κα Στιβακτή υπενθυμίζοντας τους τραπεζικούς λογαριασμούς μέσω των οποίων μπορείτε να βοηθήσετε:

Λογαριασμός Τράπεζας Πειραιώς:

GR 4401711130006114010054149

Λογαριασμός Εθνικής Τράπεζας:

GR 4901108720000087200275532

Με το καλό να γυρίσει νικήτρια η Αθανασία

«Ας ευχηθούμε στη γλυκιά Αθανασία να επιστρέψει υγιής και νικήτρια στο σπίτι της και στους αγαπημένους της φίλους! Καλή δύναμη στην οικογένεια! Οι σκέψεις και οι προσευχές όλων μας στο πλευρό σας!»

 

Το post για τα νεότερα για την υγεία της 14χρονης

Διαβάστε επίσης:

Νοσοκομείο Ρίου: Απομακρύνθηκε ο παιδίατρος που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε ανήλικο

Αυτό είναι το πρώτο πανελλαδικά σχολείο με έξυπνο φωτισμό

Κρουασάν μήλου

Ροή Ειδήσεων