Η 3αλφα δίπλα σε όσους επλήγησαν από την κακοκαιρία Daniel

Η 3αλφα δίπλα σε όσους επλήγησαν από την κακοκαιρία Daniel

Η 3αλφα, προχώρησε σε μια χειρονομία αλληλεγγύης και ανθρωπιστικής υποστήριξης προς τους κατοίκους της Θεσσαλίας μετά την καταστροφική καταιγίδα Daniel που μάστισε την περιοχή. Ανταποκρινόμενη στις επείγουσες ανάγκες των πληγέντων κοινοτήτων, η 3αλφα παρείχε 11.520 τεμάχια από τα έτοιμα προς κατανάλωση προϊόντα της, της σειράς οσπρίων έτοιμα φυσικά!

Ο βαθύς αντίκτυπος της καταιγίδας Daniel στην περιοχή της Θεσσαλίας κινητοποίησε την 3αλφα να αναλάβει άμεσα δράση. Αναγνωρίζοντας την κρίσιμη σημασία της άμεσης διατροφής σε τέτοιους δύσκολους καιρούς, η εταιρεία παρέδωσε 11.520 τεμάχια της σειράς «έτοιμα φυσικά!» σε διάφορους οργανισμούς, οι οποίοι με τη σειρά τους συντόνισαν την διανομή στους πληγέντες. Συγκεκριμένα:

• Περιφέρεια Θεσσαλίας: 3.456 τεμάχια
• Τράπεζα Τροφίμων – Παράρτημα Θεσσαλίας: 3.456 τεμάχια
• Humanity Greece: 2.304 τεμάχια
• Δήμος Παλαμά: 1.152 τεμάχια
• Δήμος Φαρκαδόνας: 1.152 τεμάχια

Η άμεση αυτή κινητοποίηση της 3αλφα, παράλληλα και σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ) και την πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, των οποίων αποτελεί ενεργό μέλος, αντικατοπτρίζει τη δέσμευσή της στην εταιρική κοινωνική ευθύνη και την αφοσίωσή στην υποστήριξη των συμπολιτών μας σε δύσκολους καιρούς. Όλοι μαζί, σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς συνέβαλαν καθοριστικά στο να διασφαλιστεί ότι η βοήθεια έφτασε σε αυτούς που την είχαν περισσότερο ανάγκη.

Καθώς η περιοχή της Θεσσαλίας προσπαθεί να ανακάμψει, η 3αλφα με όλες τις δυνάμεις και τα μέσα υποστήριξης που δύναται να διαθέσει, θα συνεχίσει να στέκεται αλληλέγγυα σε όλους τους κατοίκους των περιοχών που βρίσκονται σε ανάγκη, δηλώνοντας έμπρακτα την αμέριστη στήριξη και συμπαράστασή της.

Διαβάστε επίσης:

Η Κατερίνα Γκαγκάκη στο Ιnfokids: «Μου αρέσει να εισπράττω αγκαλιές και να βοηθάω ανθρώπους»

Δύο μαθήτριες πιάστηκαν στα χέρια και έπεσε άγριο ξύλο μεταξύ τους μέσα στο σχολικό προαύλιο Δημοτικού

«Από το Γκάζι με αγάπη!»: Οι εκπαιδευτικές δράσεις που «γιορτάζουν» τα 10 χρόνια του Βιομηχανικού Μουσείου Φωταερίου (14-15/10)

Ροή Ειδήσεων