Η Αέρινη Πόλη μετατρέπει το παιδικό πάρτι σε διαδραστική εμπειρία με πολλά αρώματα και χρώματα

Η Αέρινη Πόλη μετατρέπει το παιδικό πάρτι σε διαδραστική εμπειρία με πολλά αρώματα και χρώματα

Η Αέρινη Πόλη είναι μια ομάδα που σχεδιάζει και πραγματοποιεί πρωτοπόρα εκπαιδευτικά προγράμματα για τη συναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών καθώς επίσης παραστάσεις και εργαστήρια χοροθεάτρου.

Βασική της φιλοσοφία και σκοπός είναι μέσα από τα καλλιτεχνικά ερεθίσματα τα παιδιά να γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους , τα συναισθήματα τους, την τάξη τους – όχι απλά ως σύνολο ατόμων, αλλά ως μια ομάδα που μπορεί να συνεργαστεί.

Η  Αέρινη Πόλη πετάει στα παιδικά πάρτυ και φέρνει μαζί της Διαστημόπλοιο, θάλασσες, μαγικά χαλιά και….ιστορίες και παραστάσεις που διακρίθηκαν σε φεστιβάλ, παιδικές εκθέσεις και στους μεγαλύτερους χώρους δημιουργικής έκφρασης για παιδιά

Το πάρτυ του παιδιού σας θα γίνει μια αξέχαστη και πρωτότυπη εμπειρία με άρωμα:
• Χοροθεάτρου
• Κουκλοθεάτρου
• Ομαδικών παιχνιδιών
• Παιχνιδιών ενεργοποίησης φαντασίας
Πολύ μουσική- χορός, κέφι και υπέροχα σκηνικά που θα ταξιδέψουν τους μικρούς μας φίλους!!

Στην Αέρινη Πόλη κατοικούν οι:

Αντώνης Μπέρτος, ψυχολόγος – ηθοποιός και εμψυχωτής με συνεχόμενη εμπειρία στα εκπαιδευτικά προγράμματα και στο χοροθέατρο από το 2006, και με επιμόρφωση στην «Επικοινωνία Δίχως Βία» (ΕΔΒ).

Μπέττυ Αγγελοπούλου, Δημιουργικός σχεδιασμός προγραμμάτων

Ένα μέρος των εκπαιδευτικών προγραμμάτων της Αέρινης Πόλης έχει βασιστεί στο πρόγραμμα “Επικοινωνία δίχως βία, για σχολεία δίχως βία” (2011-2012) που διοργάνωσε το Κέντρο Έρευνας και Δράσης για την Ειρήνη (ΚΕΔΕ), υπό την αιγίδα του Υπουργίου Παιδείας, Δια βίου μάθησης και Θρησκευμάτων.
Επικοινωνία: Αντώνης Μπέρτος 698 1780402,
www.aerinipoli.com

Ροή Ειδήσεων