Η αγαπημένη κουταβο-παρέα PawPatrol επιστρέφει με συναρπαστικές υποθαλάσσιες περιπέτειες

Η αγαπημένη κουταβο-παρέα PawPatrol επιστρέφει με συναρπαστικές υποθαλάσσιες περιπέτειες

Τα αγαπημένα Paw Patrol, είναι δίπλα στους μικρούς μας φίλους εδώ και 10 χρόνια, με σκοπό να τους χαρίζουν συνεχώς νέες, συναρπαστικές εμπειρίες μέσα από τις περιπέτειες τους.

Η αγαπημένη παρέα των παιδιών είναι μια ομάδα ηρωικών κουταβιών, που μαζί με τον δεκάχρονο Ryder ενώνουν τις δυνάμεις τους για να σώσουν τη μικρή τους πόλη, Adventure Bay. Όλοι μαζί δουλεύουν σαν μια αγαπημένη και δεμένη ομάδα ώστε να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις που τους παρουσιάζονται καθημερινά. Εκτός από τις συναρπαστικές αποστολές διάσωσης στις οποίες συμμετέχουν, κάθε κουτάβι, έχει αναλάβει διαφορετικά καθήκοντα που είναι πάρα πολύ χρήσιμα για την καθημερινότητα.

Ας γνωρίσουμε τους κουταβο-φίλους μας!

O Chase, o αστυνομικός που φροντίζει για την τάξη και την ασφάλεια της κουταβο-παρέας αλλά και όλων των κατοίκων του Adventure Bay, o Marshall, o γενναίος και ατρόμητος πυροσβέστης, που σώζει όσους τραυματίζονται αλλά και όσους εγκλωβίζονται σε μεγάλα ύψη, η ατρόμητη Skye, που βοηθά τους πάντες από τον … αέρα, o πολυμήχανος Rubble που επιδιορθώνει τις ζημιές και δημιουργεί μοναδικές κατασκευές, o Rocky, o μεγαλύτερος υποστηρικτής της ανακύκλωσης, που παίρνει χρησιμοποιημένα αντικείμενα, τους δίνει ζωή  και δημιουργεί νέα, o Zuma που επεμβαίνει σε επείγουσες καταστάσεις που προκύπτουν στο νερό, οRyder ο οποίος είναι διασώστης, αρχηγός & δάσκαλος της ομάδας – και αλλεργικός στις γάτες –  αλλά και νέα μέλη που έρχονται συνεχώς στην παρέα, αποτελούν την τέλεια κουταβο-ομάδα δράσης!

Τα Paw Patrol, μεταμορφώνονται σε Aqua Pups και προστατεύουν την Puplantis!

Τα Paw Patrol μάς παίρνουν μαζί τους στη μαγική υποθαλάσσια πόλη, Puplantis! Εκεί βρίσκεται ο Moby, που κάνει συνεχώς κουταβο-σκανδαλιές και είναι αποστολή της ατρόμητης παρέας να τον σταματήσει. Τα κουτάβια μας χρειάζονται νέο εξοπλισμό & χαρακτήρες, που θα τους υποστηρίζουν στο υποβρύχιο ταξίδι τους. Έτσι, έχουν στη διάθεσή τους νέα μοναδικά οχήματα αλλά και extra-χαριτωμένους ridding buddies για να τους υποστηρίζουν όπου χρειάζεται. Η αποστολή διάσωσης της Puplantis γίνεται εύκολη υπόθεση, με την προσθήκη νέου μέλους στην καταπληκτική Paw Patrol ομάδα: την Coral. H Coral η αγαπημένη ξαδέρφη της Skye, είναι ειδική στο να χειρίζεται δύσκολες υποβρύχιες καταστάσεις.  

Γνωρίστε τους νέους χαρακτήρες & τα super οχήματα της σειράς

Τα ηρωικά κουτάβια έρχονται με ειδικές στολές και super cool κράνη για να είναι πανέτοιμα και κατάλληλα εξοπλισμένα στις θαλάσσιες περιπέτειες που συμμετέχουν. Στο ταξίδι τους, έχουν μαζί τους φιλαράκια που φροντίζoυν για την ασφάλεια τους. Έτσι, τα Paw Patrol Aqua Pups επιβιβάζονται στον θαλάσσιο φίλο τους και μαζί συμμετέχουν σε τρομερές αποστολές διάσωσης.

Φυσικά, δεν σταματούν να έχουν στη διάθεσή τους, υπερσύγχρονα οχήματα που τους βοηθούν να κινούνται στη μαγευτική Puplantis. Τα οχήματα της σειράς Aqua Pups, είναι γρήγορα, εκτοξεύουν βολίδες και μεταμορφώνονται για να προστατεύσουν τον κουταβο-επιβάτη τους. Κάπως έτσι, οι αγαπημένοι μας ήρωες έχουν ό,τι χρειάζονται για να κάνουν αυτό που κάνουν πάντα. Να υπερασπίζονται και να σώζουν την πόλη τους!

Όταν θέλουν extra υποστήριξη, οι φίλοι μας επιβιβάζονται στο τεράστιο όχημα που μοιάζει με φάλαινα και είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν και τους πιο δυνατούς εχθρούς. Κανείς δεν μπορεί να τα βάλει μαζί τους, γιατί ενωμένοι γίνονται πιο ισχυροί από ποτέ.

Τα ηρωικά κουτάβια συνεχίζουν να προστατεύουν το Adventure Bay!

Μην ξεχνάμε και τα φανταστικά Paw Patrol οχήματα που βοηθούν την κουταβο-παρέα να προστατεύσει την πόλη, το Adventure Bay. Κάθε κουτάβι, έχει το ειδικό του όχημα και με αυτό συμμετέχει στις αποστολές διάσωσης. Τα τρομερά αυτά οχήματα γίνονται όλο και καλύτερα, καθώς πλέον έρχονται με 60% – 80% ανακυκλωμένα υλικά. Η Spin Master ενδιαφέρεται για τα παιδιά και για το περιβάλλον στο οποίο αναπτύσσονται. Έτσι, προσπαθεί συνεχώς να διοχετεύει στην αγορά καινοτόμα και sustainable προϊόντα.

Η ατρόμητη κουταβο-παρέα Paw Patrol, είναι έτοιμη να εξολοθρεύσει οποιαδήποτε απειλή εμφανιστεί σε στεριά ή θάλασσα!

#PAWPatrol @SpinMaster

Διαβάστε επίσης:

Τι θα πρέπει να μάθετε στα παιδιά γύρω από τη διαφορετικότητα;

«Ο Καραγκιόζης του Σπυρόπουλου & ο Μάγος Dio»: Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την Τετάρτη (15/5) – NIKΗΤΕΣ

3ο Δωρεάν Συνέδριο για Γονείς: «Σπάμε τα Γονεϊκά Στερεότυπα» από το Project Parenting