Η απόφαση της ανακρίτριας για την 14χρονη που ήταν παρούσα στον ομαδικό βιασμό του 15χρονου

Η απόφαση της ανακρίτριας για την 14χρονη που ήταν παρούσα στον ομαδικό βιασμό του 15χρονου

Την ένατη απολογία για την φρικιαστική υπόθεση του ομαδικού βιασμού 15χρονου αγοριού, από συνομήλικα του παιδιά, έλαβε η Ανακρίτρια Ανηλίκων ενώπιον της οποίας απολογήθηκε 14χρονη που φέρεται να ήταν παρούσα σε ένα από τα περιστατικά που εκτυλίχθηκαν πριν λίγο καιρό σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στο Ίλιον.

Ελεύθερη υπό την εποπτεία κοινωνικού λειτουργού η 14χρονη που ήταν παρούσα στον ομαδικό βιασμό στο Ίλιον

Η κατηγορούμενη μετά την απολογία της αφέθηκε ελεύθερη με όρο την παρακολούθηση της από κοινωνικό λειτουργό. Η 14χρονη έχει κατονομαστεί από τον 15χρονο που κακοποιήθηκε άγρια , πως ήταν παρούσα και παρακολουθούσε όσα συνέβαιναν μία από τις φορές που το αγόρι βασανίστηκε .Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης, η 14χρονη έχει σχέση με έναν εκ των ανηλίκων που έχει οδηγηθεί στην φυλακή για την υπόθεση.

Ενώπιον της δικαστικής λειτουργού το κορίτσι φέρεται να αρνήθηκε όσα της καταλογίζονται , αποδεχόμενη ότι σε ένα από τα δύο περιστατικά που καταγγέλει το θύμα, ήταν μεν παρούσα στον χώρο, αλλά χωρίς να αντιληφθεί, λόγω μίας συμπλοκής που εξελισσόταν, τι ακριβώς συνέβη σε βάρος του 15χρονου.

Η ανήλικη απολογήθηκε και αρνήθηκε την κατηγορία που της αποδίδεται

“Η εντολέας μου διατείνεται ότι δεν έχει καμία σχέση με αυτό το περιστατικό. Ήταν παρούσα, αλλά λόγω της συμπλοκής των ατόμων δεν μπορούσε να διακρίνει τι ακριβώς έγινε .. Η εντολέας μου δεν είχε βίντεο στην κατοχή της, ούτε ήξερε για την ύπαρξη βίντεο” ανέφερε ο συνήγορος της Μάρκος Τσιώγκας, μετά την ολοκλήρωση της απολογίας της 14χρονης.

Για την υπόθεση έχουν οδηγηθεί στην φυλακή συνολικά έξι ανήλικοι ηλικίας 15 έως 17 ετών. Τρεις κατηγορούμενοι συμπεριλαμβανομένη και της 14χρονης που απολογήθηκε σήμερα, κρίθηκε από την Ανακρίτρια και τον Εισαγγελέα ότι μπορούν αν αφεθούν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Τούνη: Η πρώτη φωτογραφία αγκαλιά με το μωράκι της μέσα από το μαιευτήριο

“Spellbound”: Ένα εκπληκτικό animation που μαθαίνει στα παιδιά πως η ζήλεια είναι ένα… τέρας (βίντεο)

Όλα για το φετινό Πατρινό Καρναβάλι – Στις 21 Ιανουαρίου η τελετή έναρξης

 

Ροή Ειδήσεων