Η ΔΙΑΣ νίκησε το χρόνο στο Γλυφάδα-Γουδί για ένα βρέφος που δεν μπορούσε να αναπνεύσει (video)

Η ΔΙΑΣ νίκησε το χρόνο στο Γλυφάδα-Γουδί για ένα βρέφος που δεν μπορούσε να αναπνεύσει (video)

Συγκλονιστικό video με την ομάδα ΔΙΑΣ να οδηγεί την οικογένεια ενός βρέφους από την Γλυφάδα στο νοσοκομείο Παίδων έδωσε στην δημοσιότητα η Ελληνική Αστυνομία.

Ομάδα ΔΙΑΣ: Γλυφάδα – Παίδων σε 17 λεπτά για να μεταφέρουν βρέφος που κινδύνευε

Πρόκειται για το περιστατικό που έγινε την προηγούμενη Πέμπτη, όταν στο κέντρο της Άμεσης Δράσης έλαβε κλήση για βοήθεια, προκειμένου να μεταφερθεί από την Γλυφάδα στο νοσοκομείο Παίδων ένα βρέφος μόλις 9,5 μηνών.

Το μικρό είχε καταπιεί κάποιο αντικείμενο και δεν μπορούσε να αναπνεύσει, με αποτέλεσμα οι γονείς του να χρειαστεί να το βάλουν στο αυτοκίνητο και να ξεκινήσουν για το Γουδί.

Μόνο που εκείνη την ώρα ο δρόμος είχε πολύ κίνηση και για αυτό ζήτησαν την βοήθεια της ΕΛΑΣ, προκειμένου να μην καθυστερήσουν. Κάτι που θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο για την ζωή του βρέφους.

Μία ομάδα ΔΙΑΣ έφτασε άμεσα στο σημείο και οδήγησε μέσα σε 17 λεπτά, την οικογένεια στο νοσοκομείο, όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω video.

Χάρη στην επέμβασή τους, το μωράκι νοσηλεύεται ακόμα στο νοσοκομείο, αλλά είναι εκτός κινδύνου.

Διαβάστε επίσης:

«Για αποφάσεις 750.000 ευρώ το δικαστήριο δεν έδωσε ούτε ένα» – Ξέσπασμα του μπαμπά της μικρής Αλεξίας για την «ποινή – χάδι»

Πανελλήνιες 2022: Οι μαθητές των ΓΕΛ εξετάζονται σε Λατινικά, Χημεία και Πληροφορική

Αγανάκτιση στις Σέρρες: 5χρονη χτύπησε σε παραλία και δεν υπήρχε γιατρός να την εξετάσει

Ροή Ειδήσεων